Majoros Marián Majoros Hajnalka Dundika Majka Majoros Olivér Nathaniel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majka és Dundika családja négytagúra bővült, hiszen néhány hónapja megszületett várva várt második gyermekük. Az első napok nem mentek zökkenőmentesen, de Hajni szerint ő akkor lett igazán nő, amikor megélte, milyen az anyaság.

Második gyermekük érkezése hosszú ideig váratott magára, annak ellenére, hogy nem szerettek volna túl nagy korkülönbséget a két csemete között. De talán azért is volt annál nagyobb öröm Olivér születése. Hajni szerint az első napok furcsán teltek, de aztán minden a helyére billent.

Forrás: Instagram/majesz187

"Nehéz volt őt a magaménak tudni, hiába volt bennem kilenc hónapon keresztül. Majd a negyedik napon ösztönszerűen magával ragadott az érzés, hogy immár négyen vagyunk. Köszöntöttem őt, és innentől minden jött magától.

Néha felteszem magamnak a kérdést, hogy jó anya vagyok-e

- szerintem igen. Akkor és úgy lettem igazán nő, amikor megéltem, hogy milyen édesanyának lenni" - mondta a hot! Magazinnak Hajni, akinek van segítsége akkor is, ha Majka sokat dolgozik, hiszen a négy és fél éves Marián előszeretettel tesz-vesz a testvére körül.

Majoros Olivér Forrás: Facebook/Majka

"Annyi kikötése volt, hogy főzni azért nem fog. Nagy dumás, mondanom sem kell, tiszta apja.

Nagy könnyebbség, hogy nem féltékeny az öccsére, egyenesen imádja őt"

- árulta el Hajni, aki azt is elmondta, ritkán tudnak férjével kettesben eltölteni egy kis időt. "Mi egymással szeretnénk leélni az életünket, azért viszont tenni is kell. Erősek vagyunk családként" - mondta Dundika.

Vád: Pécsi Ildikó megtagadta unokáját, hogy ne kelljen fizetnie?http://www.life.hu/csalad/20160908-partos-csilla-ugyvedje-szerint-meglepo-hogy-pecsi-ildiko-kitagadta-unokajat-a-rokontartast-szerette.htmlHosszú ideje csatározik már Pártos Csilla és exanyósa, Pécsi Ildikó. Rengeteg per és vita van a hátuk mögött, de előttük még legalább annyi. Pécsi Ildikó közben megtagadta unokáját, ami Pártos Csilla ügyvédje szerint nagyon meglepő kijelentés volt... CsaládFotó: Hámori Zsófia/Life.huMegmentette házasságát Lilu és férje, Lacihttp://www.life.hu/csalad/20160908-megmentette-hazassagat-lilu-az-rtl-klub-musorvezetoje-es-ferje-laci.htmlMásfél évvel ezelőtt lehetett először hallani arról, hogy Lilu házassága tönkrement. Sokan harmadikat és válást emlegettek. A szép műsorvezető akkor nem nyilatkozott a magánéletéről, most pedig úgy tudni, minden rendben van közöttük, de ezt sem ő, sem a párja nem erősítette meg. Család--Valkó Eszteréknek nem jön össze a babahttp://www.life.hu/csalad/20160907-valko-eszter-a-nyero-parosban-bevallotta-szeretnenek-gyereket-de-nem-jon-ossze.htmlA Nyerő párosban őszintén beszélt Eszter arról, mennyire szeretnének már végre családot, de akárhogy próbálkoznak, nem sikerül. Azért is vállalták el a játékot, hogy ne kelljen erre gondolniuk. Család--Nyílt levél egy anyától, aki megelégelte a cseléd szerepéthttp://www.life.hu/csalad/20160902-level-egy-anyatol-aki-megelegelte-a-cseledszerepet.htmlMég a 21. században is vannak, akik úgy gondolják, hogy kizárólag a nők, az édesanyák feladata a háztartás vezetése és a család összetartása. Ez ellen a sztereotípia ellen is szeretne szólni most egy olvasónk, aki megelégelte, hogy a családja magától értetődőnek veszi, hogy ő mindent elvégez helyettük. Család--Ryan Reynolds: "A feleségem sajnos most nagyon terhes" http://www.life.hu/csalad/20160907-ryan-reynolds-oszinten-vallott-felesege-terhessegerol-a-sztar-szerint-ilyen-az-apasag.htmlA színész egy interjúban beszélt a felesége terhességéről. Bár a szívtipró már alig várja a második babát, hiányolja párját egy-egy nagyobb rendezvényről. Család--Dwayne Johnson kislánya egy igazi lázadó: így kakilt édesapja nyakába http://www.life.hu/csalad/20160907-dwayne-johnson-kislanya-ennel-cukibb-kepet-meg-nem-lattal.htmlA 44 éves színész már többször is bebizonyította, hogy igazi mintaapa. A kis csöppség fotója láttán teljesen elolvadtunk. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.