Majka és Dundika családja négytagúra bővült, hiszen néhány hónapja megszületett várva várt második gyermekük. Az első napok nem mentek zökkenőmentesen, de Hajni szerint ő akkor lett igazán nő, amikor megélte, milyen az anyaság.

Második gyermekük érkezése hosszú ideig váratott magára, annak ellenére, hogy nem szerettek volna túl nagy korkülönbséget a két csemete között. De talán azért is volt annál nagyobb öröm Olivér születése. Hajni szerint az első napok furcsán teltek, de aztán minden a helyére billent.

Forrás: Instagram/majesz187

"Nehéz volt őt a magaménak tudni, hiába volt bennem kilenc hónapon keresztül. Majd a negyedik napon ösztönszerűen magával ragadott az érzés, hogy immár négyen vagyunk. Köszöntöttem őt, és innentől minden jött magától. Néha felteszem magamnak a kérdést, hogy jó anya vagyok-e - szerintem igen. Akkor és úgy lettem igazán nő, amikor megéltem, hogy milyen édesanyának lenni" - mondta a hot! Magazinnak Hajni, akinek van segítsége akkor is, ha Majka sokat dolgozik, hiszen a négy és fél éves Marián előszeretettel tesz-vesz a testvére körül.

Majoros OlivérForrás: Facebook/Majka

"Annyi kikötése volt, hogy főzni azért nem fog. Nagy dumás, mondanom sem kell, tiszta apja. Nagy könnyebbség, hogy nem féltékeny az öccsére, egyenesen imádja őt" - árulta el Hajni, aki azt is elmondta, ritkán tudnak férjével kettesben eltölteni egy kis időt. "Mi egymással szeretnénk leélni az életünket, azért viszont tenni is kell. Erősek vagyunk családként" - mondta Dundika.