A köldökig dekoltált ruhák ideje lejárt. Bella Hadid puncivillantása óta mindenki így akar kitűnni a vörös szőnyegen. Nektek mennyire jön be ez az új irány?

A trend előhírnökei 

2014-ben Kendall Jenner már mintha ráérzett volna az új trendre, ebben az egyébként csodás kövekkel kirakott ruhában jelent meg Turontóban a MuchMusic Video Awardson. Szerencsére a Vénusz-domb itt még nem villan ki.

Forrás: AFP/2014 Getty Images/Sonia Recchia

2015-ben a British Fashion Awardson Molly King modell jelent meg egy hasonló szabású ruhában, habár az csak egyik oldalon volt csípőig felvágva. 

Forrás: citizenside.com/(c) copyright citizenside.com/Citizenside/Richard Goldschmidt

Ugyanebben az évben a színésznő, Zaina Dridi is kipróbálta ezt a trendet, és talán meg is bánta, annyit kellett takargatnia magát – mindhiába. A villantás már nem maradhatott el.

Forrás: AFP

Chrissy Teigennel is jól elbánt a merész szabás. 

Forrás: Northfoto

Bella Hadid elindította a lavinát 

Cannes-ban a legnagyobb visszhangot Bella Hadid skarlátvörös estélyi ruhája keltette. Nem is csoda, Gigi Hadid húga ugyanis a kelleténél jobban kitárulkozott. A szintén egy oldalán felsliccelt ruha már mindent megmutatott. Az úgynevett C-string, a bugyit helyettesítő szeméremdombtakaró is kilátszik. 

Forrás: AFP, Northfoto

Akik nem akartak kimaradni a buliból

A velencei filmfesztiválon két modell, Giulia Salemi és Dayane Mello okozott nem kis feltűnést a neonszínben pompázó ruháikkal, amelyek már az ízléstelenség határát súrolják. Ahogy az lenni szokott, a felkapott trendet a végletekig vitték a sztárok. Íme:

Giulia SalemiForrás: Northfoto
Dayane MelloForrás: Northfoto