arcpakolás pakolás Som-Balogh Edina méz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezúttal egy olyan mézes arcpakolás receptjét mutatom meg nektek, amelyet ti magatok is elkészíthettek, és már egyetlen alkalom után is igazán friss és üde lesz tőle az arcbőrötök. 

Egyszerű és szexi: gyors frizura a hétköznapokrahttp://www.life.hu/lifestyle/20160905-som-balogh-edina-szexi-frizurat-keszit-hetkoznapokra.htmlÍme, egy gyors és egyszerű frizura, ami kicsit feldobja a hétköznapokat. LifeStyleOrigoHófehér és arany - mesebeli körmök pillanatok alatthttp://www.life.hu/lifestyle/20160825-som-balogh-edina-feher-kormoket-keszit-csillogo-arany-porral.htmlÍme, egy elegáns manikűr - nem csak ünnepi alkalmakra. LifeStyleOrigoA kedvenc nyári sminkem: praktikus és gyönyörűhttp://www.life.hu/lifestyle/20160808-som-balogh-edina-nyari-sminket-keszit.htmlEzúttal egy igazán üdítő, varázslatosan szép nyári sminket mutatok nektek. LifeStyle--Randira készülsz? Így csábítsd el a párod!http://www.life.hu/lifestyle/20160808-som-balogh-edina-randikontyot-keszit.htmlHa randira készültök, és nem tudjátok, milyen frizurát készítsetek magatoknak, megmutatom, nekem melyik az első számú kedvencem. LifeStyle--DIY: Elképesztő dekoráció otthonra - Csodaszép dísz pillanatok alatthttp://www.life.hu/lifestyle/20160804-som-balogh-edina-papirviragokat-keszit.htmlAkárcsak az igazi. Így készíts csodaszép papírvirágokat, amikkel pillanatok alatt feldobhatod az asztalod. LifeStyle--Itt van a nyár leggyönyörűbb ajtódísze!http://www.life.hu/lifestyle/20160518-som-balogh-edina-nyari-ajtodiszt-keszit-papirviragokbol-es-welcome-felirattal.htmlNem csak ünnepekkor jár az ajtónak dísz. Íme, egy csodaszép nyári ajtókoszorú, amit te magad is pillanatok alatt elkészíthetsz. LifeStyle--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.