Sarah Michelle Gellar sztárpár család Freddie Prinze Jr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárpár családi vásárlással egybekötött hétvégét tartott Kaliforniában.

Átlagos családként sétált gyerekeikkel Sarah Michelle Gellar és Freddie Prinze Jr.
A két filmcsillag családi vásárlással egybekötött hétvégét tartott Kaliforniában hatéves lányukkal Charlottetal és három éves fiukkal Rockyval. A házaspár konyhai kiegészítőket vásárolt- írja a Daily Mail.

Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Spot

Híresek, mégis látszik, hogy igyekeznek átlagos és normális életet biztosítani gyerekeiknek.

Ritkságnak számít, hogy ma Hollywoodban a szárpár nem vált el párév házasság után és botrányoktól mentesen tudja élni az életét. Nekik ez mégis sikerül.
Sarah és Freddie először 1997-ben a Tudom mit tettél tavaly nyáron című film forgatásán találkoztak mégis csak 2000-ben kezdtekelőször randizni esküvőjük 2002-ben tartották.

Erről árulkodik az a videó is amit, Santa Monican készítettek a sztárpárról és családjáról.

Freddie Prince Jr. gerincműtétje után ismét járni tanul

Freddie Prince Jr., a hollywoodi sztárszínész, a Scooby Doo, a Nyakigláb és a Csaj nem jár egyedül főszereplője gerincműtéten esett át.
A beavatkozás cseppet sem volt veszélytelen, ám szerencsére a műtét jól sikerült.
Tényleg egyszerre vár kisbabát Katalin hercegné és a húga?http://www.life.hu/sztarok/20160915-egyszerre-var-babat-katalin-hercegne-es-huga-pippa.htmlAz OK! Weekly Magazin nem mindennapi hírről számolt be a minap. Állításuk szerint Katalin hercegné és húga, Pippa Middleton egyszerre várandósak. TV + Sztárok--Rajongók, figyelem! Jennifer Lawrence Budapestre látogat http://www.life.hu/sztarok/20160915-jennifer-lawrence-hazankba-latogat-a-szoke-szepseg-jovore-erkezik.htmlA színésznő eddig még sosem járt Magyarországon, így már alig várjuk, hogy a főváros utcáin flangáljon. TV + SztárokOrigoJogsi nélkül kapták el a rendőrök a Sztárban sztár versenyzőjéthttp://www.life.hu/sztarok/20160915-jogsi-nelkul-kaptak-el-a-rendorok-a-sztarban-sztar-versenyzojet-meszaros-arpad-zsoltot.htmlPestszentlőrincen kapcsolták le a rendőrök, amikor jogosítvány nélkül motorozott. TV + SztárokRTLKLUBÁlmosan szexi képet posztolt magáról Mihalik Enikőhttp://www.life.hu/sztarok/20160914-mihalik-eniko-ebredes-utan-is-bomba-formaban-van.htmlÁlmos kiscicaként nyújtózkodik fekete köntösében Mihalik Enikő. TV + SztárokOrigoKulcsár Edina megkeresi az amerikai álmot?- Miamiba utazott az exkirálynőhttp://www.life.hu/sztarok/20160915-kulcsar-edina-es-parja-miamiba-utaztak-nyaralni-keresik-az-amerikai-almot.htmlKulcsár Edina igen dolgos hónapokat tudhat maga mögött, éppen ezért úgy érezte, rá fér már egy kis pihenés. Meg sem állt Miami-ig. TV + SztárokOrigoA munka miatt szakított Barátok közt egykori sztárjahttp://www.life.hu/sztarok/20160914-a-munka-miatt-ment-tonkre-a-baratok-kozt-egykori-sztarjanak-dosa-matyasnak-a-kapcsolata.htmlA Barátok közt egykori főszereplője, Dósa Mátyás kapcsolata ráment a sok munkára. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.