Iszak Eszti végtelen hosszú lábakat villantott: dögös fotó!

műsorvezető szingli szexi Iszak Eszter szett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szó szerint elállt a lélegzetünk a csinos műsorvezető szerelésétől! Bár a sztár nemrég szingli lett, a jelek szerint maga mögött hagyta a múltat. 

Iszak Eszti magasról tesz a szakításáról szóló hírekre és pletykákra, így már csak a jövőjére koncentrál. A Comet sajtótájékoztatóján egy hófehér, kissé rövid ruhában jelent meg a színpadon, ami azonnal levette a lábáról a közönséget. A műsorvezetőn egyáltalán nem látszódtak a szakítás nyomai, így nem is kívánt erről szót ejteni az eseményen. Ezzel a szettel bármikor talál magának egy új hódolót!

Forrás: Life.hu
Ragyogj az indián nyár színeiben! A hónap sminktrükkjehttp://www.life.hu/trend/20160914-a-honap-sminktrukkje-az-indian-nyar-ragyogasa-larion-oscartol.htmlItt az indián nyár: ragyogj a bársonyos napfényben! A naplemente káprázatosan gazdag színvilágát idézi ez a fantasztikus smink is, amit mindenképpen ki kell próbálnod ebben a hónapban. TrendOrigoMi a 20-as, 30-as és 40-es nők titka? Így hozd ki magadból a legjobbat!http://www.life.hu/trend/20160906-igy-oltozz-20-30-40-felett-dogosen.htmlMinden életkornak megvannak a maga szépségei, csak meg kell találni őket. Ahogy azt is meg kell találni, melyek azok a ruhák, amelyekkel a legtöbbet tudjuk kihozni magunkból a 20-as, 30-as, 40-es éveinkben is. TrendOrigoMihalik Enikő gyűrűje igazi fegyverhttp://www.life.hu/trend/20160912-mihalik-eniko-gyuruje-igazi-fegyver-kepmegoszto-oldalara-tett-fel-fotot.htmlA gyönyörű magyar modell extrém ruha helyett ezúttal extrém ékszerrel pózol. TrendOrigoLady Gaga szettje ismét kiverte a biztosítékothttp://www.life.hu/trend/20160912-lady-gaga-szettje-ismet-kiverte-a-biztositekot-kificcent-a-melle.htmlPár centis forrónaci és cicivillantás - Lady Gaga még mindig tudja, hogyan keltsen feltűnést. Trend--Meztelenruhában borzolta a kedélyeket Kim Kardashianhttp://www.life.hu/trend/20160910-kim-kardashian-valosagshow-sztar-atlatszo-ruhaban-jelent-meg-egy-partin.htmlKanye West polgárpukkasztó pucérkodásairól (is) elhíresült neje ezúttal egy New York-i partin tette tiszteletét az alább is látható ruhakölteményben, ami nem sokat hagyott a képzeletre. Trend--Naomi Campbell mellei még mindig világbajnokokhttp://www.life.hu/trend/20160908-naomi-campbell-a-modell-meg-mindig-szexi-46-evesen-is-jol-fest-foto.htmlA 46 éves szépség nem hagyja, hogy elfeledkezzen róla a sajtó. Az idomai még mindig a helyén vannak, és ezt büszkén meg is mutatja a vörös szőnyegen. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.