milliárdos csemeték Szingapúr luxus milliárdos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Halandó ember számára elképzelhetetlen luxusban élnek a milliárdos csemeték...

Szingapúr a világ leggazdagabb városa, nem is csoda, hogy az ázsiai városállam csak úgy

hemzseg az őrületes luxusban élő milliárdosok csemetéitől.

Az Instagram Rich Kids of Singapore oldalán bámulatos fotókat találtunk, amiktől leesett az állunk.

Meztelenül Mazeratit vezető lány, dollármilliókon szeretkező fiatal srác, őrületes autók és lélegzetelállító helyszínek – ezek mind mindennapos élmények a szingapúri fiatalok számára. Irigykedjünk egy kicsit!

Vajon Katának szól Hajdú Péter titokzatos üzenete?http://www.life.hu/sztarok/20160921-hajdu-peter-facebook-oldalan-uzent-de-kinek.htmlHajdú Péter és Sarka Kata zátonyra futott házasságáról szinte minden információt tudunk már. Az viszont egyelőre nem tisztázott, kinek üzent legutóbbi Fabecook-posztjában Péter. TV + SztárokOrigoEz aztán a szerelmi vallomás: Ilyen romantikus Berki Krisztiánhttp://www.life.hu/sztarok/20160921-berki-krisztian-romantikus-szerelmi-vallomast-tett-hodi-pamelanak.htmlBerki Krisztián és Hódi Pamela szerelmének története ki tudja, hányadik felvonásnál tart már... most éppen őrülten szerelmes korszakukat élik. TV + SztárokOrigoVV Vivien ismét kitett magáért - ezúttal az anális szexről vallotthttp://www.life.hu/sztarok/20160920-vv-vivien-ezuttal-zavarba-ejtoen-meselt-az-analis-szexrol.htmlVV Vivien nem visszafogottságáról és szűzies életéről híres. Ezúttal is kitett magáért... TV + Sztárok--Leesett az állunk: nézd milyen gyönyörű Tóth Gabi!http://www.life.hu/trend/20160921-toth-gabi-gyonyorubb-mint-valaha-szoke-hajjal-es-frufruval.htmlAz ország egyik legjobb hangú énekesnője olyan mint a kaméleon. Az elmúlt évek alatt láttuk már őt hosszú barna, illetve tüsi szőke hajjal is. Minden jól áll neki, de valljuk be ez a mostani külső az igazi telitalálat. Trend--Közelről fotózott egy elefántot, majd végül belehalthttp://www.life.hu/sztarok/20160919-kozelrol-akarta-lefotozni-az-elefantot-egy-turista-de-belehalt-a-seruleseibe.htmlNagy árat kellett fizetnie annak a turistának, aki közelről szerette volna lefotózni kedvenc állatát, az elefántot. TV + Sztárok--Közelről fotózott egy elefántot, majd végül belehalthttp://www.life.hu/sztarok/20160919-kozelrol-akarta-lefotozni-az-elefantot-egy-turista-de-belehalt-a-seruleseibe.htmlNagy árat kellett fizetnie annak a turistának, aki közelről szerette volna lefotózni kedvenc állatát, az elefántot. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.