Leesett az állunk: nézd milyen gyönyörű Tóth Gabi!

Tóth Gabi szőke haj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ország egyik legjobb hangú énekesnője olyan mint a kaméleon. Az elmúlt évek alatt láttuk már őt hosszú barna, illetve tüsi szőke hajjal is. Minden jól áll neki, de valljuk be ez a mostani külső az igazi telitalálat.

Néhány perccel ezelőtt tett közzé Tóth Gabi közösségi oldalán egy elképesztő szelfit magáról. Alig hittünk a szemünknek, hogy a néhány hete még barna hosszú hajjal tündöklő énekesnő,

most egy elképesztő szőke hajjal mutatta meg magát.

Mindenhogyan szeretjük a csodás hangú X-Faktor zsűritagot, de ez az a külső, amibe azonnal beleszerettünk. Gyönyörű vagy Gabi! Mi erre a stílusra szavazunk!

X faktor sajtóra fel! #irányxfaktor #xfaktorhun @xfaktorhun

tothgabi (@tothgabi) által közzétett fénykép,

Tóth Gabi egy dögös fürdőruhában kápráztatott el minket

Gabi egy szegedi wellness-szállodában pihente ki a hét fáradalmait, ráadásul a kellemes kikapcsolódásban testvére volt a partnere. Gabi és Vera együtt úszkáltak a frissítő vízben, no, meg ahogy a kép is mutatja: a boldogságban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.