Gólyahír: Kisbabát vár Nótár Mary!

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
terhesség kisbaba Nótár Mary
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar énekesnő májusra várja első gyermekét. 

Mary hihetetlenül boldog volt, amikor megtudta, állapotos. "Nagy vágyam volt, hogy anya lehessek, de kellett hozzá a biztos társ, és persze az is, hogy elérjem azt álmom, kar­riert építsek mint énekesnő. Fontos volt számomra, hogy megvalósuljon annak a feltétele, hogy gyermeket vállalhassak, és ennek most jött el az ideje" - árulta el a sztár a Blikknek, akinél nem maradtak el a reggeli rosszullétek sem.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Mary elmondta azt is, először megijedt, amikor tudatosult benne, kisbabája lesz, de ezt gyorsan felváltotta a hatalmas öröm, kedvese, Dávid pedig szóhoz sem jutott, amikor meglátta az első ultrahangos képet a gyermekéről.

"Örömömben először nem is tudtam mit mondani. Ezt szinte fel sem lehet fogni elsőre, hihetetlen érzés az a tudat, hogy apa leszek" - mesélte Mary kedvese, Dávid.

A pár elmondta, a lagzival még várnak, de mindenképp tervezik, a kisbaba hírének bejelentése pedig nagy családi esemény lesz náluk.

Hoppá! Brangelináék válása után egy nappal szakított Jennifer Aniston?http://www.life.hu/csalad/20160921-brad-pitt-es-angelina-jolie-brangelinaek-valasa-utan-egy-nappal-szakitott-jennifer-aniston.htmlHát ez érdekes időzítés! Egy nappal azután, hogy Brad Pitt és Angelina Jolie válásának híre végigsöpört a világon, a színész exe, Jennifer Aniston is újraértékelte a házasságát Justin Theroux-val. Azt állítják, ő is a válást fontolgatja. Család--Sarka Kata: "Csalódott vagyok, hogy nem sikerült összetartanom a családomat"http://www.life.hu/csalad/20160921-sarka-kata-es-hajdu-peter-csalodott-vagyok-hogy-sikerult-osszetartanom-a-csaladomat.htmlKedden este, az ATV-n bemutatkozó Henrik angyalai című műsorban Sarka Kata vendégeskedett Havasnál. És meglepő őszinteséggel vallott házassága kudarcáról. Család--"A gyerek összetörte a vaginámat!"http://www.life.hu/csalad/20160919-a-gyerek-osszetorte-a-vaginamat-pukiszolamokkal-szembesult-a-bloggermamai-a-korhazban.htmlKendőzetlenül vallott bolgján az újdonsult anyuka gyermeke születése utáni kínos pillanatokról. Család11 évesen esett teherbe a kislány - Elborzadsz, ha megtudod, ki az apahttp://www.life.hu/csalad/20160919-11-evesen-esett-teherbe-a-kislany-tressa-middleton-sajat-testvere-eroszakolta-meg.htmlTressa Middleton 21 éves korára valószínűleg többet tapasztalt, mint mások egy egész élet alatt. Család--Marsi Anikó fiai törik a magyarthttp://www.life.hu/csalad/20160919-marsi-aniko-ket-fia-tori-a-magyart-sosem-jartak-magyar-iskolaban.htmlAz egész család életére kiható döntést hozott Marsi Anikó, amikor a Tények műsorvezetői pozícióját elvállalta. Eleinte félt, most már viszont úgy gondolja, a lehető legjobb történt velük. Család--Hoppá! Tóth Gabi már eldöntötte gyerekei nevét http://www.life.hu/csalad/20160920-toth-gabi-nagy-csaladot-szeretne-az-enekesno-mar-eldontotte-a-gyereki-nevet.htmlTóth Gabi és Trap kapitány még az esküvőt sem tervezi, de az énekesnő már eldöntötte, hogy fogják elnevezni közös gyermekeiket. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.