Brad Pitt ellen gyermekbántalmazási ügyben nyomoznak: a sztár állítólag fizikailag és verbálisan is bántalmazta a csemetéit. Mivel az eset egy magánrepülőgépen történt a levegőben, vagyis szövetségi területen, így az ügyet az FBI vizsgálja. Állítólag felvétel is készült Brad Pitt kirohanásáról.

Kiderült, mi lehetett az utolsó csepp Angelina Jolie számára. Ahogy arról a Life.hu is beszámolt, a sztárpár a gyermekeivel együtt utazott múlt szerdán egy magángépen, ahol Brad Pitt alkoholos és/vagy drogos befolyásoltság alatt fizikailag és verbálisan is bántalmazta a gyerekeit.

Brad Pitt és Angelina Jolie: a gyermekbántalmazási ügyet az FBI vizsgáljaForrás: AFP/Carl Court

Sokak szerint Angelina ezért adhatta be a válókeresetet, ám az ügy nem zárult le. Az esetet jelentették a Los Angeles megyei gyermekvédelmi hivatalnak, de a TMZ úgy tudja, mégsem ők vizsgálódnak, hanem az FBI. Azért hozzájuk tartozik az ügy, mert az állítólagos bántalmazás a levegőben, vagyis szövetségi területen történt. Az FBI nyilatkozatot is adott ki, ami szerint biztosan állíthatjuk, hogy ők fogják a gyermekbántalmazási vádakat kivizsgálni, és komolyan foglalkoznak az esettel, de egyelőre a tények és információk értékelésénél tartanak.

Forrás: Northfoto

Brad Pitt közeli ismerőse szerint a színész állítja, hogy nem bántalmazta a gyermekeit, ám a US Weekly szerint az esetről videofelvétel készült. Az állítólagos felvételen Brad Pitt valóban ordibál, és látható rajta, hogy nem józan, azonban fizikai bántalmazást nem rögzítettek.