Fordulat! Brad Pitt gyerekbántalmazásáról videofelvétel is készült?

Forrás: AFP/Carl Court -
Brad Pitt FBI videó felvétel gyermekbántalmazás Angelina Jolie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Brad Pitt ellen gyermekbántalmazási ügyben nyomoznak: a sztár állítólag fizikailag és verbálisan is bántalmazta a csemetéit. Mivel az eset egy magánrepülőgépen történt a levegőben, vagyis szövetségi területen, így az ügyet az FBI vizsgálja. Állítólag felvétel is készült Brad Pitt kirohanásáról.

Kiderült, mi lehetett az utolsó csepp Angelina Jolie számára. Ahogy arról a Life.hu is beszámolt, a sztárpár a gyermekeivel együtt utazott múlt szerdán egy magángépen, ahol Brad Pitt alkoholos és/vagy drogos befolyásoltság alatt fizikailag és verbálisan is bántalmazta a gyerekeit.

Brad Pitt és Angelina Jolie: a gyermekbántalmazási ügyet az FBI vizsgálja Forrás: AFP/Carl Court

Sokak szerint Angelina ezért adhatta be a válókeresetet, ám az ügy nem zárult le. Az esetet jelentették a Los Angeles megyei gyermekvédelmi hivatalnak, de a TMZ úgy tudja, mégsem ők vizsgálódnak, hanem az FBI. Azért hozzájuk tartozik az ügy, mert

az állítólagos bántalmazás a levegőben, vagyis szövetségi területen történt.

Az FBI nyilatkozatot is adott ki, ami szerint biztosan állíthatjuk, hogy ők fogják a gyermekbántalmazási vádakat kivizsgálni, és komolyan foglalkoznak az esettel, de egyelőre a tények és információk értékelésénél tartanak.

Forrás: Northfoto

Brad Pitt közeli ismerőse szerint a színész állítja, hogy nem bántalmazta a gyermekeit, ám a US Weekly szerint

az esetről videofelvétel készült.

Az állítólagos felvételen Brad Pitt valóban ordibál, és látható rajta, hogy nem józan, azonban fizikai bántalmazást nem rögzítettek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.