Újabb babával bővül Dundikáék családja!

Forrás: Instagram/Majka -
baba család Dundika Majka újszülött
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Valamivel több mint 5 hónappal ezelőtt, áprilisban született meg Majka és Dundika második kisfia, Olivér. A kis csöppség hatalmas boldogságot okozott a családnak, de a gólya hamarosan újabb látogatást tesz náluk.

Sokáig kellett várniuk Dundikáéknak a második gyermekük megszületésére, pedig nem szerettek volna nagy korkülönbséget a két testvér között. Hatalmas boldogság volt a tágabb családnak a kis Olivér érkezése, hamarosan pedig egy újabb babának örülhetnek. Dundika húga is várandós ugyanis, ráadásul ő is kisfiút hord a szíve alatt.

Forrás: Instagram/Majka

Majka szerelme a Story magazinban osztotta meg az újabb jó hírt a nyilvánossággal, elárulta, nagyon várja már a csöppség érkezését. "A húgom nélkül nem tudnék élni, boldogulni. Naponta beszélünk telefonon, és hetente egyszer-kétszer össze is hozzuk a gyerekeinket. Arra törekszünk, hogy köztük is jó legyen a kapcsolat.

Alig várom, hogy megszülessen

a második gyereke, Kristóf testvére, így az enyéimmel együtt hamarosan már négy srác játszhat" - mondta Dundika.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.