Minden csillagjegyhez tartoznak bizonyos személyiségjegyek, amelyek meghatározzák, hogy milyen az alaptermészeted, a mentalitásod és a stílusod. Larion Oscar most azt is elárulja, milyen smink illik hozzád, ha a Mérleg havában születtél.

A Mérleg nő szellemi beállítottságú, bájos, törékeny alkat. A legjellemzőbb tulajdonsága a harmóniára való törekvés az élet minden területén. Számára az élet zökkenőmentes, nincs benne kapkodás.

Susan Sarandon is MérlegForrás: Youtube

Az egyensúlyt azonban nagy kilengések árán tudja megteremteni, amelyek nem látványosak, mert a felszín alatt leplezi. Kerüli a konfliktusokat, igazi diplomata. Nem lehet vele vitatkozni, mert nem támad, és nem is védekezik. Hibája, hogy nem tud nemet mondani, hiszen mindent sokáig mérlegel. Félreértelmezett kedvessége lehet a forrása annak, hogy bár igyekszik elkerülni a problémákat, személye vonzza a bonyodalmakat. Szereti a függetlenséget, de szüksége van társra is. A házasság számára létfontosságú az egyensúly és a biztonság vágya miatt. Szépségideáljának, igényeinek nem könnyű megfelelni.

Kifinomult ízléssel válogatja össze ruhatárát, ügyel a részletekre, így a kiegészítőknek is passzolniuk kell mindenhez. Szereti a romantikát, az elegáns helyeket, fontos számára a díszlet, a háttér. Imádja a csillogást, pompát. Kedvencei az opál, a gyémánt, a korall és az igazgyöngy. Sminkje mindig tökéletes, a francia eleganciát részesíti előnyben.

Forrás: AFP/Valery Hache
A francia nők szépségének öt titka
Laza sikk, csodás bőr, gyönyörű smink, tökéletes megjelenés – ez jellemzi a francia nőket, így nem is csoda, hogy mindenki kíváncsi rá, mitől ennyire ellenállhatatlanok. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Tökéletesen láthatatlan sminkjét diszkrét szemfestéssel fűszerezi, ajkát élénk színűre festi. Nagy gondot fordít a harmóniára, így körömlakkja mindig passzol az ajakrúzsa színével.