Till Attila és Hajós András számára rendkívül fontos a külső. Edzenek és bár nem követik a divatot mégis mindig trendi a megjelenésük.

A két televíziós bár évek óta ismerik egymást, és nagyon kedvelik is a másikat, mégsem barátok. Tisztelik és elismerik kollégájuk munkáját, sokszor említik meg a másikat és mesélnek elismerően egymásról, sőt abban is egyeterétenek, hogy mindekettejüknek fontos a megjelenés.

Forrás: acg, Tv2

"Hajós Andrást a legszórakoztatóbb emberek egyikének tartom. Imádom, hogy furcsa körmondatokat gyárt, amiknek a végén mindig ott a csattanó. Elképesztően jól vág az agya, és szórakoztató"- mesélte Tilla a hot! Magazinnak adott interjújában.

Elmesélték, hogy amikor találkoznak az első amit megbeszélnek, hogy ki mennyit fogyott. Kollégáik sokat viccelődnek is velük emiatt. A 'ruhairigy' és a 'piperkőc' jelzőket is többször aggatták már rájuk. Ezekkel a két sármos műsorvezető nem sokat foglalkozik, ugyanis szerintük egyik sem igaz rájuk, ők csak szeretik jól érezni magukat a bőrükben.

"Andrással mindketten szeretünk tenni azért, hogy jó formában legyünk, de nem vagyok kirívó esetek. Sokkal többre tartjuk a szellemet, miközben nagyon is kritikusak vagyunk a saját kinézetünkkel kapcsolatban. egyszerűen arról van szó, hogy manapság ez is trend lett a férfiak körében. Szerintem Hajóssal jól öltözködünk, de nem vagyunk pávák, hogy a fiam szóhasználatával élek."