Csodaszép családi fotón Reese Witherspoon és a gyermekei

Forrás: Instagram/reesewitherspoon -
színésznő Reese Witherspoon család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A bájos színésznő három gyermekével és férjével pózol egy közös fotón. 

Reese Witherspoon és második férje, Jim Toth közös gyermeke, Tennesse 4 éves lett a napokban, ebből az alkalomból gyűlt össze a család. Reese egy közös képet is mutatott a famíliáról, amin férjén is kisfián kívül ott van még a színésznő két, előző házasságából született gyermeke.

Forrás: Instagram/reesewitherspoon

Ava Elizabeth hihetetlenül hasonlít édesanyjára, de az szemei az édesapjáé, Ryan Philippe-é. Ava még kész nő, hiszen 17 éves múlt, öccse, Deacon pedig 12 éves, és legalább olyan jóképű lesz, mint az édesapja. Már most igazi kis szívtipró!

Nicole Scherzinger már bánja, hogy karriert csinálthttp://www.life.hu/csalad/20161003-nicole-scherzinger-banja-hogy-karriert-csinaltazt-monsta-lemaradtam-az-eletrol.htmlA dögös énekesnő legutóbb azt mondta, úgy érzi, hogy a karrierje miatt lemaradt az igazi nagybetűs életről. Család--Íme, itt az első fotó a terhes Janet Jacksonrólhttp://www.life.hu/csalad/20161001-itt-az-elso-foto-a-terhes-enekesnorol-janet-jacksonrol.htmlAmikor májusban kiderült, hogy Janet Jackson babát vár, és 50 évesen lesz először anya, sokan azt gondolták, hogy ez egyszerűen nem lehet igaz. Most azonban itt a bizonyíték! Hónapokat kellett várni, de végre megjelentek az első fotók a terhes énekesnőről. Család--Imádni való kismamafotót posztolt Olivia Wildehttp://www.life.hu/csalad/20160930-kismama-fotot-posztolt-olivia-wilde-instagram-oldalan.htmlA 32 éves színésznő a második gyermekét hordja a szíve alatt. Kisfia, Otis Alexander két éve született, pár hét múlva pedig a kis testvér is megérkezik a családba. Család--Jön a baba! Dancs Annamari és Kerényi Miklós Máté első gyermeküket várjákhttp://www.life.hu/csalad/20161003-dancs-annamari-es-kerenyi-miklos-mate-szineszek-elso-gyermekuket-varjak.htmlNem is lehetne boldogabb a magyar álompár, Dancs Annamari és Kerényi Miklós Máté. Mint ismeretes, a Budapesti Operettszínház sztárjai júniusban tartották az álomesküvőjüket, majd nem sokkal utána megtudták, gyermeket várnak. Gratulálunk! CsaládOrigoBrangelináék válnak: de mi lesz most a gyerekekkel?http://www.life.hu/csalad/20160928-angelina-jolie-es-brad-pitt-valasa-milyen-hatassal-lesz-a-gyerekekre.htmlAngelina Jolie és Brad Pitt éveken át úgy gyűjtögették maguk köré a gyerekeket, mint mások a szuveníreket. Akár adoptált, akár saját gyerekeiket nézzük, olyan, mintha egy színpompás kaleidoszkópba tekintenénk bele, ahol a legkülönfélébb színek és rasszok keverednek. De miközben örökbe fogadott gyermekeiket kiragadták a szegénység világából, egy olyan fantáziavilágba helyezték őket, ahol a normális gyerekkor természetes ritmusának nyoma sincs. CsaládOrigoPatrick Dempsey verte első, 26 évvel idősebb feleségéthttp://www.life.hu/csalad/20160930-patrick-dempsey-verte-26-evvel-idosebb-feleseget-rochelle-rocky-parker-szinesznot.htmlA szívtipró Patrick Dempsey már túl van egy házasságon. 18 évesen ismerkedett össze az akkor 44 éves Rochelle Parker színésznővel, azonban kapcsolatuk nem volt harmonikus: a nyilvánosságra került jogi dokumentumok szerint a színész verte a nőt.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.