Törőcsik Mari az ország egyik legismertebb és legelismertebb színésznője. 60 éves pályafutása alatt folyamatosan a figyelem középpontjában volt, mégis ritkán hallhattunk magánéletéről. Ezúttal megtörte a csendet és őszintén mesélt férjéről és az anyaságról.

Törőcsik Mari az ország egyik legismertebb színésznője, aki számtalan elismerést kapott már munkájáért: legutóbb szeptemberben Szenes Iván életműdíjal jutalmazták a művésznő 60 éves pályafutását. Magánéletéről ritkán nyilatkozik, most mégis arról beszélt a Hello Magazinnak, hogy egy ilyen karrier mellett, miként tudott gyermeket vállalni és jó anya is lenni egyszerre. Saját bevallása szerint nem az a kérdés volt nehéz, hogy vállaljon-e gyereket, hanem az, hogy találjon egy olyan férfit, akit szívesen megajándékozna egy babával.

Forrás: MTI/Kollányi Péter

„Egy éve ismertem Maár Gyulát, amikor egy napon sétáltunk a Fillér utcában, és arra kértem, álljon meg, mert beszédem van vele. Ránéztem és csak ennyit mondtam 'Gyereket akarok tőled!' Korábban ez nem igazán jutott eszembe, hiszen a családom tele volt gyerekekkel, és velük én kiegészítettem a gyermekek iránti vágyamat. De valahogy akkor, abban a pillanatban belém hasított egy érzés. Ez után született meg Teréz. Később aztán örökbe fogadtuk a fiunkat, Sont."
A művésznő családja mellett is rengeteget dolgozott, így érthető, hogy felmerült benne a kérdés, hogy jó anya volt-e.  „Egyszer megkérdeztem tőlük, hogy nem érezték-e úgy, hogy keveset voltam velük. Azt válaszolták: ahogy én szerettem, az minden távollétért kárpótolta őket és ez megnyugtatott. Mindketten csodálatos emberek lettek és ez a tény engem, vagyis minket igazol..."