Két gyermek édesanyjaként a nyilvános szoptatás nem kérdés Nagy Kornélia számára, aki szerint akkor és ott kell anyatejet adni a csemetéknek, ahol megéheznek. Az Echo Tv egykori híradósa ezúttal a Babavilág kamerái előtt etette meg a gyermekeit.

Nagy Kornélia és Besenczi Árpád színházigazgató kapcsolata szerelem volt első látásra, már három hónappal a megismerkedésük után összeházasodtak, és Kornélia akkor már a szíve alatt hordta első gyermeküket. Hella ma már kétéves, és az öccsével kell osztoznia az anyatejen, ami nem jelent problémát: egyszerre is tudja táplálni őket az egykori híradós.

Forrás: TV2

nyilvános szoptatás pedig egyáltalán nem jelent számára problémát. Bárhol megeteti a gyermekeit, ahol csak szükséges, legyen az akár egy tévéstúdió. Kornélia a Babavilág kamerái előtt sem jött zavarba. "Engem aztán nem zavar, én vagyok a szoptatás ősanyja. Azt hirdetem, hogy anyák, szoptassunk" - mondta nevetve a gyesen lévő híradós. Aki azt is elmesélte, egyszerre szokta szoptatni a kétéves lánygyermekét és a 9 hónapos kisfiát.

Nyilvános szoptatás miatt aláztak meg az Alleéban egy anyukát

Hatalmas port kavart egy évvel ezelőtt, amikor egy anya engedélyt kért a Nyugati téri McDonald's étteremben, hogy megszoptathassa gyerekét, de a biztonsági őr kitessékelte onnan, állítólag főnöke utasítására. Néhány napra rá szoptató anyukák szerveznek flashmobot a gyorsétteremhez, a téma megosztotta az embereket. Hasonló dolog történt most is, ezúttal az Allee bevásárlóközpontban. Az édesanya a Facebookon tette közzé a vele történteket. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!