Most már hivatalos: kisbabát vár az 50 éves Janet Jackson

Forrás: People Magazin -
terhesség kisbaba család Janet Jackson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jó ideje köztudott, hogy kisbabája lesz a világhírű énekesnőnek, most azonban már maga Janet Jackson is megerősítette a terhesség hírét, sőt, egy pocakos fotót is mutatott magáról. 

Pár napja már szemfüles paparazzik lencsevégre kapták a kismamát, most azonban a People magazin hivatalosan is bemutatja a pocakos Janet Jacksont. Valószínűleg a sztárnak elege lett a találgatásokból, korábban ugyanis felmerültek olyan pletykák, hogy béranyát fogadott a gyermek kihordására.

Forrás: People Magazin

Jackson áprilisban jelentette be, hogy elhalasztja a májusi, Unbreakable nevű világ körüli turnéját, mert a családjára szeretne fókuszálni férjével, Wissam Al Manával. A People már ekkor arról írt, hogy állapotos a sztár, és nem is tévedtek nagyot.

Bennfenntesek szerint Janet remekül viseli a terhességet, és nagyon izgatott a pici érkezése miatt.

40 felett szülni: áldás vagy felelőtlenség?

Egyre több nő dönt úgy, hogy 40 éves kora körül vagy akár afelett vállal gyermeket. Sokan csupán a terhesség és a szülés körüli kockázatoktól tartanak, és bele sem gondolnak abba, mi lesz a gyerekükkel akkor, amikor az még a szárnyait bontogatja, miközben ők már a hallókészülékeiket tisztogatják. A téma ma nagyon is aktuális, korábban már ITT foglalkoztunk is vele.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.