Megszületett Olivia Wild kislánya – Csodálatos nevet kapott!

Forrás: Instagram/oliviawilde -
családbővítés Jason Sudeikis Olivia Wilde
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megszületett Jason Sudeikis és Olivia Wilde második gyermeke, a szép színésznő egészséges kislánynak adott életet a hétvégén.

Olivia és Jason kisfia, Otis kistestvért kapott, erről pedig maga a sztármama számolt be Instagram-oldalán.

Forrás: Instagram/oliviawilde

A pici, aki október 11-én született, a gyönyörű Daisy Josephine Sudeikis nevet kapta. Úgy tudni, a kismama és a baba is jól vannak.

A büszke szülők Forrás: AFP/Justin Tallis
Liptai Claudia ma este elbúcsúzik a képernyőtőlhttp://www.life.hu/csalad/20161016-liptai-claudia-a-tv2-musorvezetoje-ma-este-elbucsuzik-a-kepernyotol-a-sztarban-sztaraban.htmlLiptai Claudia ma este egy időre elbúcsúzik a nézőktől. A TV2 népszerű műsorvezetője hamarosan világra hozza második gyermekét, terhességének utolsó heteiben jár már. A Sztárban Sztár zsűritagja az utolsó pillanatig dolgozott, ám vasárnap eljön a búcsú ideje, elköszön a képernyőtől és a zsűritársaitól.Család--Hírességek félvér gyerekeihttp://www.life.hu/csalad/20161014-vilagsztarok-akiknek-felver-gyerekeik-vannak.htmlA szerelem nem ismer akadályt. Ha két ember igazán szereti egymást, nem számít a kor, a származás vagy a bőrszín. Bár még ma, a 21. században is vannak, akik megbotránkoznak a vegyes házasságokon, a következő hírességek nem törődtek a buta előítéletekkel, és párválasztás kérdésében csak a szívükre hallgattak, fekete-fehér kapcsolataikból pedig übercuki vegyes bőrszínű csemeték születtek. Család--Így köszöntötte 20 éves lányát Madonna: Ritkán látott családi fotó!http://www.life.hu/csalad/20161015-madonna-meghato-fotoval-koszontotte-lanyat-szuletesnapjan.htmlMadona elsőszülött gyermeke, Lourdes a napokban ünnepelte születésnapját. A jeles alkalomból megható fotóval köszöntötte őt világhírű édesanyja. Család--Lajtai Kati megmutatta kisfiát: ilyen édesen bújik hozzá Mátéhttp://www.life.hu/csalad/20161015-lajtai-kati-edes-fotot-mutatott-kisfiarol-materol-hordozokendoben-bujik-hozza.htmlLassan három hónapja már, hogy Lajtai Kati életet adott kisfiának, akit nem is takargatott sokáig a kíváncsi szemek elől. Nemrég egy újabb édes fotót posztolt magukról, látszik, hogy mind a ketten kiegyensúlyozottak. Család--Egy hónap járás után esett teherbe a Barátok közt sztárjahttp://www.life.hu/csalad/20161014-marai-kata-a-baratok-kozt-julija-egy-honap-utan-szult-gyereket-parjanak.htmlA Barátok közt Julija őszintén beszélt párjával való megismerkedésről és arról, hogy egy hónap járás után a gólya is bekopogott hozzájuk. Család--Liptai Claudia megmutatta kislányát: így festett 6 évesen Pankahttp://www.life.hu/csalad/20161013-liptai-claudia-megmutatta-kislanyat-igy-festett-6-evesen-panka-a-megasztar-probajan.htmlLiptai Claudia hamarosan megszüli második gyermekét, most azonban nagylánya, Panka egy régebbi képét mutatta meg a közösségi oldalán. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.