Liptai Claudia megmutatta kislányát: így festett 6 évesen Panka

Forrás: Facebook/Liptai Claudia hivatalos oldala -
terhesség Liptai Claudia család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liptai Claudia hamarosan megszüli második gyermekét, most azonban nagylánya, Panka egy régebbi képét mutatta meg a közösségi oldalán. 

Liptai Claudia kisfia heteken belül megszületik. Amíg várjuk az újszülöttről készült képeket, addig megmutatjuk azt a fotót, amit a műsorvezető osztott meg közösségi oldalán kislányáról, Pankáról.

"Ma előkerült ez a kép. Panka 6 évesen a Megasztár próbáján. Szerettem azt a műsort" – írta a fotóhoz Claudia. Hát, ez a kép sem ma készült, hiszen a műsorvezető kislánya 2006-ban született, és már 10 éves.

Panka egyébként nagyon bájos kislány, édesanyja gyakran mutat róla fotókat a rajongóknak. A kislány ráadásul szuperjól táncol, Claudia pedig arra is büszke, hogy Panka nem egy elkényeztetett sztárcsemete – erről itt mesélt is korábban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.