A nap, amikor véget ért a házasságom: "Intim képeket találtam a mobilján, amiket nem nekem küldött"

Forrás: Dreamstime -
házasság feleség válás család megcsalás férj kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajon mikor jön el az a pont egy házasságban, amikor tudatosul a felekben, hogy a közös életük kisiklott, hogy tovább már nem tudnak együtt élni? Egy pillanaton múlik minden, vagy egy hosszú, fájdalmas folyamat eredménye? 

Az alábbi vallomást névtelen levélírónktól kaptuk, aki arról számolt be, hogyan élte meg azt a pillanatot, amikor rájött, hogy vége a házasságának.

A nap, amikor véget ért a házasságom

A házasságom 2014. november 20-án ért véget, de akkor még túl naiv voltam ahhoz, hogy ezt észrevegyem. Azt hittem, érdemes még egy esélyt adni a kapcsolatunknak, mert túl gyenge voltam ahhoz, hogy belássam, mindaz, ami velünk történt, már visszafordíthatatlan.

Forrás: Thinkstock

Azon a bizonyos november 20-án a férjem egy üzleti útról érkezett haza, és én azonnal éreztem, hogy másmilyen, mint korábban. Kedvesebb volt velem, és türelmesebb a kislányunkkal, magától segített az esti fürdetésnél, este pedig mellém bújt az ágyban, és azt súgta, hogy meg akar javulni, többet szeretne otthon lenni, és segíteni nekem. Szeretkeztünk, és összeölelkezve aludtunk el.

Miközben a leheletét éreztem a nyakamon, az volt az érzésem, hogy most már minden rendben lesz velünk, a korábbi viharok elülnek, és mi ismét boldogok leszünk.

De pár pillanat múlva egészen más érzés kerített hatalmába, nyugtalanná váltam, és egyszer csak azon kaptam magam, hogy a köntösömben ülök a nappaliban, és a telefonját tartom a kezemben. Szinte sokkos állapotba kerültem. Nagyon hamar megtaláltam azokat az intim képeket és videókat a mobilján, amiket nem nekem küldött, hanem egy ismeretlen nőnek, és döbbenten próbáltam összerakni a képet, hogy ki is lehet ez a férfi, aki az ágyamban alszik.

Ez kellett volna hogy legyen az a pillanat, amikor véget ér a házasságunk.

Forrás: Thinkstock

De nem volt hozzá erőm. Inkább remegve és sírva kértem tőle magyarázatot, és tettem fel neki olyan kérdéseket, amikre nem is igazán akartam válaszokat kapni. Fokozatosan kezdett bennem összeomlani a kép arról a családról, amit terveztem, egy leendő második és harmadik gyermekről, a boldog jövőről.

A nap, amikor véget ért a házasságom

Neked is van egy fájdalmas történeted, amit szívesen kiírnál magadból? Küldd el nekünk az info@life.hu e-mail címre, és öntsd ki a szíved a Life.hu segítségével!

Kértem, hogy kérjen segítséget valakitől, próbáltam olyan nőkkel beszélni, akik hasonló helyzetben voltak, de mindeközben megőriztem a titkát, és úgy szégyelltem magam, mintha én tettem volna valami rosszat. Három hét telt el úgy, hogy közben folyamatosan őrlődtem, mígnem karácsony előtt tíz nappal ki nem derült, hogy

a férjem meg sem próbált változtatni a dolgokon, ugyanúgy folytatta a viszonyát, ugyanúgy hazudott nekem, és meg sem próbált semmit tenni annak érdekében, hogy helyre jöjjön a kapcsolatunk.

Forrás: Dreamstime

A karácsonyi fények melegében akkor vált számomra véglegesen bizonyossá, hogy ő már évekkel ezelőtt feladta a kapcsolatunkat, és többé már felesleges magam azzal áltatni, hogy a dolgok még helyrehozhatók.

Terror alatt tartott szülőkhttp://www.life.hu/csalad/20161017-terror-alatt-tartott-szulok-amikor-a-gyerekek-hisztiznek.htmlHangos szóváltások, repülő tárgyak, majd egy ajtócsapódás... Nem, ez nem egy válófélben lévő pár napi rutinja, csupán egy ötéves kislány reakciója arra, hogy délután már nem kaphat édességet. Azt gondolod, ez egyedi eset? Azt hiszed, ez száz családból egynél fordul csupán elő? Nagyot tévedsz! Család--Hírességek félvér gyerekeihttp://www.life.hu/csalad/20161014-vilagsztarok-akiknek-felver-gyerekeik-vannak.htmlA szerelem nem ismer akadályt. Ha két ember igazán szereti egymást, nem számít a kor, a származás vagy a bőrszín. Bár még ma, a 21. században is vannak, akik megbotránkoznak a vegyes házasságokon, a következő hírességek nem törődtek a buta előítéletekkel, és párválasztás kérdésében csak a szívükre hallgattak, fekete-fehér kapcsolataikból pedig übercuki vegyes bőrszínű csemeték születtek. Család--Mi történik a magyar gyermekotthonokban? 2016, a brutális visszaélések évehttp://www.life.hu/csalad/20161011-visszaelesek-szexualis-zaklatasok-a-magyar-gyermekotthonokban.htmlSzinte nincs olyan év, hogy ne kerülnének nyilvánosságra újabb és újabb, gyermekotthonokban történt brutális visszaélések. Idén néhány hónapon belül több eset is sokkolta a közvéleményt, a következőkben ezeket elevenítjük fel. Család--Nyílt levél egy férjnek, akiről kiderült, milyen ember is valójábanhttp://www.life.hu/csalad/20161011-nyilt-level-a-ferjemnek-akirol-kiderult-milyen-ember-is-valojaban.htmlA szerelem vak – egy kapcsolat elején legalábbis minden bizonnyal. Aztán ahogy telik az idő, és a felek egyre inkább megismerik a másikat, hamar kiderülhet, hogy a szőke herceg fehér lovon valójában egy álnok hazudozó. Család--Újabb fordulat: mégsem nyomoz az FBI Brad Pitt után?http://www.life.hu/csalad/20161008-az-fbi-soha-nem-inditott-nyomozast-brad-pitt-es-angelina-jolie-valasaban.htmlMint ahogy arról korábban már beszámoltunk, Brad Pitt és Angelina Jolie házasságának elméletileg egy bizonyos repülőút adta a kegyelemdöfést, mikor is Pitt állítólag olyan részeg volt, hogy bántalmazta az egyik gyereket. Akkor arról szóltak a hírek, hogy az ügyben az FBI is nyomozást indított, most viszont úgy tünik, ez is csak egy nagy kacsa volt. Család--A talán nőverő Johnny Depp után itt a talán gyerekverő Brad Pitthttp://www.life.hu/csalad/20161004-brad-pitt-es-johnny-depp-valasa-es-a-csaladon-beluli-er.htmlJohnny Depp után Brad Pitt - mi jöhet még? Hány 90-es évekbeli kultikus szépfiú fogja még 2016-ban beadni a válókeresetet? A rajongókat egymás után két világsztár tönkrement házassága is sokkolta, ami pedig talán még jobban kiverte a biztosítékot, hogy a válással párhuzamosan mindkettőjüket megvádolták családon belüli erőszakkal. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.