Mindenkit megdöbbentett az énekesnő, amikor kiderült, hogy terhes. Főként azért, mert Janet Jackson már 50 éves, és most várja első gyermekét. Sokáig sikeresen bujkált a kíváncsi fotósok elől, de az utóbbi időben kétszer is sikerült lencsevégre kapni. Természetesen nagyon átalakult a teste, és úgy tűnik ezzel együtt az ízlése is.

Alig lehetett felismerni Janet Jacksont az első fotón, amit már a terhessége alatt készítettek róla a szemfüles paparazzik. Az énekesnő több mint 30 kilót szedett magára eddig, és még nincs vége a várandósságának. Természetesen öltözködési szokásai is merőben megváltoztak ez idő alatt, ahogy minden kismama, ő is igyekszik kényelmesebbnél kényelmesebb ruhákba bújni.

Forrás: NORTHFOTO

Néhány napja ismét sikerült lefotózniuk a sztárt férjével, ezeken a képeken talán még felismerhetetlenebb, mint az elsőkön. Ez főként a meglehetősen furcsa ruházatának köszönhető. Az énekesnő kétségtelenül meleg darabot szeretett volna választani, ám nem sikerült egy olyan ruhát magára öltenie, ami amellett, hogy praktikus, még áll is rajta valahogy. Talán ez a legelőnytelenebb viselet, amit felvehetett és nemcsak a szabása miatt, hanem a poncsó stílusa miatt is.