A szülés után a fogyás nem mindenkinek megy könnyen. Vannak, akik pillanatok alatt elérik a versenysúlyukat, már a szoptatás alatt, ám a legtöbb nőnek keményen meg kell küzdenie a pluszkilókkal. Az egyedülálló anyuka, a 23 éves Majella Gorringe egy pofonegyszerű taktikával adta le a terhesség alatt felszaladt pluszsúlyt. 

Majella Gorringe, mint a legtöbb anyuka, két gyerekkel már nehezen tudott eleget edzeni, ráadásul ő egyedülálló is, kevés segítséggel. Ám ettől még fogyni akart, januárban pedig elhatározta, hogy hónapokon belül leadja a terhesség alatt felszaladt pluszsúlyt. Életmódot váltott, és 16 kilótól szabadult meg. 

Forrás: Intagram/activemumma

A lány azonban nem fogyott könnyen, korábban ugyanis sosem élt túl aktív életet, nem sportolt, és jóformán gyorsételeken élt.Amikor edzeni kezdtem, 10 perc után kifulladtam. Így máshogy kezdtem neki: babakocsiba tettem a lányokat, és sétáltunk, sokat, dinamikusan- mesélte az édesanya a Daily Mail Australia oldalán. 

Forrás: Instagram/activemumma

A lány 40 percet gyalogolt  a gyermekeivel, és persze az étkezésén is változtatott. Pizza, hamburger helyett csirkemellet, zöldségeket eszik, viszont minden nap megenged magának egy kocka csokit, ez ugyanis a kedvence. A kétgyermekes anyukának ma már komoly rajongótábora van a képmegosztó oldalon, 10.000 ember szurkol neki nap mint nap.