Meglepő dolog buktatta le a hűtlen férjet: egy asszony azért ment el a rendőrségre, mert papagája túl sokszor ismételgetett olyan mondatokat, amikből a nő azt szűrte le, hogy kedvese félrelép. 

A viccesnek tűnő esetről nemrég a Metro.com számolt be. A történet azért is érdekes, mert a félrelépést alapvetően nem túl sok helyen büntetik, ám itt most Kuwait a helyszín, ahol pedig a házasságtörésért börtönbüntetés is járhat.

Forrás: Thinkstock

Az asszony már jó ideje gyanította, hogy férjének viszonya lehet szobalányukkal. Ezt azért gondolta, mert a férfi elég sokszor túlságosan ideges lett, amikor előbb hazaért a munkából, mint azt tervezte. Akkor viszont már biztos volt abban, hogy felültették, amikor a papagája kacér mondatokat kezdett el ismételgetni. Korábban még sosem mondott ilyeneket az állat, így bizonyítékként beállított vele a rendőrségre.

Pechére a hatóságok nem fogadták el az állat szavait bizonyítékként, mert szerintük bárhol, például a tévében is hallhatta az ismételgetett mondatokat - így a férj is megmenekült a börtöntől.