szerelmi bánat Ganxsta Zolee lelki betegség család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ganxsta Zolee közösségi oldalát a közelmúltban elárasztották a sötét gondolatok. Posztjaiban elveszett boldogságáról és az ezzel járó kétségbeeséséről vallot a rapper, akit rajongói és családja is borzasztóan féltettek. Azóta már túl van a nehezén, fittebb és kiegyensúlyozottabb mint valaha.

Az ország leghíresebb fenegyereke néhány hónapja igencsak ráijesztett az őt szerető emberekre. Zolee közösségi oldalára szomorúbbnál szomorúbb üzeneteket írt ki. Elindultak a találgatások, vajon mi küldhette ennyire padlóra a mindig keménynek mutatkozó rappert. Kiderült, hogy szerelmével való szakítása viselte meg ennyire Ganxstát, aki azóta már kigyógyult a lelki válságból, életmódot váltott és jobban érzi magát mint valaha.

Forrás: Life.hu

"Edzem, dolgozom, gyerekezem, olykor szórakozom, ez egy ilyen korszak, jól érzem magam. Odafigyelek a lányomra meg a melóra, most ezek számítanak. Másra minek figyeljek?! Ami érdekel, és amivel jól lehet keresni, arra rábólintok, és mostanában hál' Istennek jó dolgok jönnek be, lehet válogatni, mit vállalok el és mit nem. Ettől függetlenül nehezen állok neki bizonyos helyzeteknek; az van bennem, hogy úgysem sikerül. Pedig mindent meg tudok csinálni, csak engem rugdosni kell hozzá."- mesélte a hot! Magazinnak adott interjújában Döglégy.

Egy színházi szerep kedvéért egyszer 15 kilót kellett fogynia, amit azóta is szépen tart a rapper.

"Kénytelen voltam komolyan venni a diétát és az edzést is, aminek az lett a vége, hogy egy hónap alatt 15 kilótól szabadultam meg. Céltudatosabban kezdtem élni, enni és edzeni. Szerencsés, hogy jött ez a szerep, mert magamtól nem kezdtem volna bele (...) Heti 4-5 alkalommal járok a konditerembe, kivéve amikor buli van. Akkor másnap nincs edzés, semmi értelme nem lenne. Zozit elviszem iskolába, aztán megyek gyúrni: ez a napindító szeánsz."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.