A szerelem néha a legváratlanabb helyeken bukkan fel, és akkor is utat tör magának, ha kicsit abszurd a helyzet. Így történt ez Berki Józseffel is, aki mostohahúgában találta meg élete párját, már gyermekük is született. Sajnos azonban a történetük nem ért boldog véget.

Nem hétköznapi Berki József szerelmi élete. Az X-Faktor 22 éves versenyzőjének sokat kellett küzdenie a kapcsolatáért, és máig furcsa pillantásokat kap, ha elmeséli történetét. Az énekes ugyanis mostohahúgába szeretett bele, közös gyermekük is van. A különös helyzet ellenére sokáig a legnagyobb boldogságban éltek, de sajnos nem tarthatott örökké a családi idill.

Forrás: RTL Klub

"A mi történetünk egyáltalán nem hétköznapi. Nem egy buliban vagy barátokon keresztül ismerkedtünk meg, hiszen mi testvérek vagyunk. Persze csak mostohatestvérek. A kedvesem, Eszter édesapja és az én édesanyám megismerkedtek, és összekötötték az életüket, így ismertük meg egymást. Sokáig szinte észre sem vettük, hogy többet érzünk a másik iránt, hirtelen jött a felismerés, nagyjából öt éve, hogy szerelmesek vagyunk. A családunk nem vette könnyen a kialakult helyzetet, de idővel megértették, elfogadták, hogy szeretjük egymást, és szerencsére nem törődtek azzal, hogy erre ki mit mond" – avatta be a részletekbe a Blikket az énekes. Hozzátette, két éve alkottak egy párt, amikor gyermekük született, ugyan nem terveztek babát. Ő abbahagyta az iskolát, és nagy szegénységben éltek, mégis teljes szeretetben. A harmónia azonban nem tartott sokáig. Az édesanyja és mostohaapja szakítottak, ezzel a családi idill is teljesen megszűnt. "Anyu depressziós lett, és bántani kezdte a szerelmemet, folyamatosan veszekedtek, aminek az lett a vége, hogy teljesen elmérgesedett a viszonyuk, és Eszter nem bírta tovább. Döntés elé állított: vagy elköltözöm vele és a kislányunkkal, vagy felejtsem el őket egy életre. Nem tudtam dönteni. Anyukámat nem hagyhattam egyedül, és azt is tudtam, hogy Eszterrel együtt kell lennünk, és idővel az élet elrendezi majd a dolgokat. Még nem tudom, hogy mi lesz velünk, de szeretnék a családommal lenni, és mindent megadni nekik" – mondta a versenyző.