Elhagyták az országot Sarka Katáék

Fotó: Mudra László/Origo -
Sarka Kata Hajdú Dávidka Amerika Hajdú Noncsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan mindenkinek elkezdődik a hosszú hétvége, ám Sarka Katáéknál már tart is a pihenés. A műsorvezető nem akárhol tölti el ezt a pár napot: gyermekeivel együtt Amerikába utaztak.

Pár óra múlva mindenki belevetheti magát a hosszú hétvége kellemes pillanataiba, Sarka Katáéknál viszont már néhány órája el is kezdődött a pihenés. A műsorvezető úgy döntött, nem Magyarországon tölti el ezt a néhány napot, inkább egy különlegesebb helyszínt választ a kikapcsolódásra.

Forrás: Facebook/Sarka Kata

Sarka Kata Amerikát tűzte ki úti célul, gyermekeivel együtt készülnek a nagy kalandozásra. Dávid és Noémi biztosan nagyon fogják élvezni a kikapcsolódást, ugyanis az orlandói Disneylandbe készülnek, ami garantált szórakozás a gyerekek számára, akiket biztosan megvisel szüleik házassági válsága. Főként miután Kata és Péter nyilvánosan is összeszólalkoztak egy okmányirodában.

Hány gyereknek kell még meghalnia? - Fegyvertartás Amerikábanhttp://www.life.hu/csalad/20161026-egyesult-allamok-legalis-fegyvertartas-egymast-gyilkolo-gyerekek.htmlEgy, a Missouri és Illinois államokban élő szülők körében végzett felmérés szerint a megkérdezett családok körülbelül fele tart otthon lőfegyvert. Ez a bizonyos családi fegyver pedig sokszor rossz kezekbe kerül: 2016 első felében minden másnap meghalt egy gyerek fegyverbaleset következtében. Az amerikaiak többsége ennek ellenére sem akarja a fegyvertartás szigorítását. Család--Egyszerű, mégis működőképes takarékoskodási praktikákhttp://www.life.hu/csalad/20161028-egyszeru-sporolasi-takarekoskodasi-praktikak.htmlA takarékoskodás nem feltétlenül pénz, sokkal inkább döntés kérdése. Nem a félretett összeg nagysága a legfontosabb, hanem az, hogy igenis szánd rá magad, és próbálj meg havonta egy kis pénzt „eldugni magad elől”. Hidd el, később még jól fog jönni! Család--Gönczi Gábor megható szavakkal nyilatkozott a szülés pillanatárólhttp://www.life.hu/csalad/20161028-gonczi-gabor-nyilatkozott-a-szules-pillanatarol.htmlGönczi Gábor régóta készen állt az apaságra, de csak 41 éves korára teljesült az, amire vágyott. A műsorvezető és kedvese első gyermeküket várják, aki hamarosan meg is érkezik. A tévés elárulta, hogyan éli meg a babavárást, és mit gondol a szülés pillanatáról. CsaládFotó: Szabó Gábor - OrigoVan egy kis spórolt pénzed? Mutatjuk, mibe érdemes befektetnedhttp://www.life.hu/csalad/20161028--megtakaritasi-lehetosegek-mibe-fektesd-a-sporolt-penzed.htmlMa, a Takarékossági Világnap alkalmából segíteni szeretnénk kicsit azoknak, akik szeretnének ugyan megtakarítani, de még nem tudják, hogy mibe is fektessék a pénzüket. Az alábbiakban röviden bemutatjuk a legfontosabb, legelterjedtebb lakossági megtakarítási lehetőségeket. Család--Edward Norton nem szereti a sztáréletethttp://www.life.hu/csalad/20161028-edward-norton-utal-sztarnak-lenni-bujkal-a-fotosok-elol.htmlEdward Norton nem kedveli a rivaldafényt, szinte alig lehet róla hallani. Második gyerekének születéséről is csak véletlen értesült a bulvársajtó... Család--Geri Halliwell kisbabát várhttp://www.life.hu/csalad/20161028-a-spice-girls-egykori-enekesnoje-tul-a-negyvenen-kisbabat-var.htmlA Spice Girls egykori vörös démona második gyermekét hordja a szíve alatt. Állítása szerint férjével már lemondtak arról, hogy közös gyerekük is legyen. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.