Micsoda cickók: Tóth Andi fotójánál ma már nem lesz dögösebb

fotó dögös Tóth Andi énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 2014-es X-Faktor győztesének fellépőruhája vagány és rockeres, ám nekünk egy vad dominaszerelés is beugrott a kép láttán. 

Tóth Andi éppen legújabb klipjét forgatja, melyhez egy igazán szexi szerelést sikerült választania. A fiatal lány bomba formában van, és egyre többször vállalja fel nőiességét. Az énekesnő, ha így folytatja, pár év múlva olyan nővé érik majd, aki tudja, hogyan kell a pasik fejét elcsavarni. A sztár jelenleg szingli, bár ilyen fotókkal nehezen hinnénk, hogy ez sokáig így maradna. A fiatal lány 2016-ban az éneklés mellett a színpadon is bizonyított: a Nyomorultak legújabb szereposztásában ő kapta Éponine szerepét.

Várjátok már? #videoclip ❤️

Tóth Andi (@toth.andrea) által közzétett fénykép,

Borvörös rúzs és mély dekoltázs: Tóth Andi stílust vált?

Tóth Andi már közel sem az a szende kislány, akinek anno megismertük: erre pedig a legutóbbi, közösségi oldalára feltett fotó a bizonyíték. Az énekesnő dögösebb, mint valaha!
A legnagyobb hírességek haját vágja, mégsem erre a legbüszkébb a magyar sztárfodrászhttp://www.life.hu/trend/20161108-budai-alexnew-yorkban-elo-magyar-mesterfodrasszal-beszelgettunk.html„Ha röviden mesélem, akkor tündérmese, ha hosszan, akkor egy történet a valódi életről” – mondja saját életútjáról Budai Alex mesterfodrász, aki New Yorkban a legnagyobb hírességek haját vágja. Őt mégsem ez mozgatja, hanem az az energia, amit azoktól a rászorulóktól kap, akiken segít. Korábban hajléktalanok haját vágta Budapesten, és ezúttal is egy jótékonysági rendezvényre utazott haza: a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Átmeneti Családok Otthonában csinálta meg a rászorulók haját fodrászkollégáival. Alex igazi inspiráló ember, egy álmodozó, és nagyon pozitív személyiség, aki önmaga maradt a sztárvilágban is. TrendFotó: Hirling Bálint - OrigoHalloweenre készül a világ – Lesd meg a ledurvább celebkosztümökethttp://www.life.hu/trend/20161029-halloween-jelmezek-julian-hernandez-madonna-jenna-dewan-tatum-nicole-richie-kylie-jenner.htmlIgaz, még van pár nap, de a legnagyobb sztároknak már megvan a jelmezük és a kellékeik. Lássuk a legjobbakat! Trend--A legdurvább divatbaki: két sztár, ugyanaz a ruha – 4. részhttp://www.life.hu/trend/20161103-a-legdurvabb-divatbaki-ket-sztar-ugyanaz-a-ruha-negyedik-resz.htmlManapság minden napra jut egy-egy vörös szőnyeges esemény, és habár rengeteg tervező igyekszik kielégíteni a sztárok igényeit, mégis előfordul, hogy egy-egy ruha több celeben és több eseményen is feltűnik. Nézzük, ezúttal kik öltöztek össze! Trend--A szülinapos Kendall Jenner partiruhája elég ütősre sikeredetthttp://www.life.hu/trend/20161103-kendall-jenner-szulinapos-szexi-ruhaban-bulizott.htmlKendall Jenner 21 éves lett, ez alkalomból pedig természetesen bulizott a szupermodell. Tette ezt nem is akármiben: egy feltűnő, brutálszexi és méregdrága ruhában ünnepelte magát Kim Kardashian húga. TrendOrigoNicole Scherzinger elképesztő dekoltázzsal köszöntötte a hercegethttp://www.life.hu/trend/20161102-nicole-scherzinger-hatalmas-dekoltazzsal-koszontotte-karoly-herceget.htmlAz énekesnőnek abban a megtiszteltetésben volt része, hogy találkozhatott Károly herceggel. Nicole Scherzinger izgatottan és brutális dekoltázzsal várta a pillanatot, hogy bemutatkozhasson a királyi fenségnek. Trend--Így sminkelj, ha Skorpió a csillagjegyedhttp://www.life.hu/trend/20161024-igy-sminkelj-ha-skorpio-a-csillagjegyed.htmlMinden csillagjegyhez tartoznak bizonyos személyiségjegyek, amelyek meghatározzák, hogy milyen az alaptermészeted, a mentalitásod és a stílusod. Larion Oscar most azt is elárulja, milyen smink illik hozzád, ha a Skorpió havában születtél. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.