Ha esküvőről van szó, a legtöbb ember valami igazán különleges és emlékezetes dologra vágyik, ám az alábbiakban olyan párokról olvashatsz, akik legmerészebb vágyaikat meg is valósították életük legfontosabb napján.

A pucér igen

Egy ausztrál pár, Ellie Barton és Phil Hendicott úgy döntött, hogy nem bonyolítják túl az esküvői öltözetüket és anyaszült meztelenül mondták ki az igent. A mennyasszony testére ráfestettek egy fehér ruhát, de ezenkívül csak egy csokor rózsát és egy hosszú fátylat viselt, a vőlegény pedig mindössze egy fekete cilinderrel takarta férfiasságát.

Ellie Barton és Phil HendicottForrás: Youtube

Esküvő a magasban

A Brüsszelben élő Jeroen és Sandra Kippers esküvői ceremóniája 49 méter magasan zajlott egy emelvényen, ahonnan az igen kimondását követően bungee-jumpinggal azonnal a mélybe vetették magukat, egy kínai menyasszony pedig inkább a ruhájával akart kitűnni, ezért egy közel 183 méteres ruhakölteményt varratott magának, amely majdnem 100 kg-ot nyomott.

Rózsák között

Xiao Wang egy egész éves fizetését szánta arra, hogy mennyasszonyát 99 999 vörös rózsával lepje meg a nagy napon. A férfinak 30 autóra volt szüksége, hogy elhelyezze rajtuk a gyönyörű virágokat, amihez az interneten keresztül keresett önkéntes segítőket. Kínában a 999 szerencsés számnak számít, amit a vőlegény még azzal próbált tetézni, hogy a rózsák árának húsz százalékát jótékonysági célra ajánlotta fel, az adakozás ugyanis szintén szerencsét hoz hazájában.

99 999 szál vörös rózsa - ennyivel lepte meg menyasszonyát Xiao WangForrás: Thinkstock

Esküvő vásárlási lázban

Lisa Satayut úgy döntött, duplán akarja jól érezni magát a nagy napon, ezért kedvenc üzletében, a T. J. Maxxben vonult oltár elé párjával, Drew Ellisszel. A menyasszony fehér ruhájához hosszú, fekete kesztyűt és zöld gladiátorszandált viselt, a ceremónia pedig számos vásárlót arra késztetett, hogy a szokásosnál egy kicsit hosszabb ideig válogassanak a cipők között.

Menyegző a halottasházban

A 29 éves, kétgyermekes Kevin Lavelle-t esküvője előtt gyilkolták meg. Menyasszonyát, Michelle-t ez sem tántorította el a házasságtól, úgy döntött, az oxfordi John Radcliffe Kórház halottasházában hozzámegy halott vőlegényéhez. A ceremóniát a kórházi pap vezényelte le, a gyűrűt a halott férfi apja húzta a menyasszony ujjára, majd a koporsóban fekvő férfi ujjára is felhelyezték a párját.

Esküvő a halottasházbanForrás: Thinkstock

Esküvő az akváriumban

April Pignataro és Michael Curry New Yorkból mindketten tapasztalt búvárok, így bizonyára senkit sem lepett meg, hogy egy cápákkal teli hatalmas akváriumban fogadtak egymásnak örök hűséget. A násznép számára egy mikrofon segítségével tették hallhatóvá az „igen" kimondását, az anyakönyvvezető pedig a partról irányította az eseményeket.

Násznép két keréken

Egy orosz pár kerékpározás közben házasodott össze, természetesen a násznép is két keréken követte őket, míg egy Ohióban élő menyasszony azzal került a Rekordok Könyvébe, hogy több mint száz koszorúslány kísérte az oltár elé. Jill Stapleton egy tánciskola tulajdonosa, és tanítványait kérte fel erre a hálás feladatra, akik az iskola színeit, lilát és kékeszöldet viseltek magukon, valamint mindannyiuknál volt egy-egy szál rózsa is.