Az otthonodban lévő színek hatással vannak egészségedre, közérzetedre és szinte az egész életedre. Ha nem megfelelő árnyalatokat választasz, azzal mindennapi hangulatodat is tönkreteheted. Éppen ezért, mielőtt nekiesnél egy nagyobb átalakításnak, érdemes a horoszkópod alapján tájékozódni egy kicsit a neked való tónusokról. 

Kos - rózsaszín

A rózsaszínt sokan gyerekesnek tartják, de egy magabiztos, dinamikus, kalandozó típusú Kos tökéletesen tudja kezelni ezt az árnyalatot. Úgy, ahogy a Kos is, a rózsaszín is megtalálja a neki való helyet.

Kos - rózsaszínForrás: Press Loft

Bika - fekete

A Bikákat gyakran makacsnak gondolják, pedig csak erős akaratúak. Egy Bika nagyra becsüli a szépséget és a luxust, már-már igazi divatdiktátor, éppen ezért a fekete szín tökéletesen illik hozzá - olyan előremutató és bátor, mint maga a bika.

Bika - feketeForrás: Press Loft

Ikrek - sárga

Az Ikreknek nagyon élénk, rugalmas személyisége van, imádják a társas kapcsolatokat. Egy ilyen társaság középpontjához pedig tökéletesen illik a napsárga. És egyébként is, a sárga egy igen változatos árnyalat, így még a könnyen unatkozó Ikrek is találhatnak maguknak újabb és újabb sárga tónusokat.

Ikrek - sárgaForrás: Dreamstime

Rák - világos kék

A Rák szeret otthon ülni, érzékeny lelkű - már-már túlságosan is. A világos kék ösztönző hangulata segít kicsit feltöltekeznie, anélkül, hogy túlságosan rá nehezedne. Ráadásul ez az árnyalat a kreativitást is inspirálja.

Rák - világos kékForrás: Press Loft

Oroszlán - lila

Az Oroszlán egy igazi "drámakirálynő" - a lehető legjobb értelemben. Mindenki életét felrázza, és tüzes jellemével inspirál másokat. A lila az uralkodók színe, tökéletesen passzol hát egy Oroszlánhoz.

Oroszlán - lilaForrás: Dreamstime

Szűz - krémszín

A Szűz az a fajta ember, aki tényleg látja a különbséget a húsz különböző árnyalatú krémszín között. Aprólékos és intelligens, de van egy nagyon gyakorlatias oldala is, aminek köszönhetően bölcs döntéseket tud hozni. 

Szűz - krémszínForrás: Press Loft

Mérleg - zöld

Kemény, de igazságos - nagyjából így lehet jellemezni egy Mérleget. Nagyon erős személyes meggyőződése van a világ dolgaival kapcsolatban, de van egy lágyabb oldala is, ami nagyra becsüli a szépség minden formáját. Az életcélja, hogy egyensúlyban legyen, éppen ezért tökéletes számára a zöld különböző árnyalatai, ez a szín szimbolizálja ugyanis a harmóniát.

Mérleg - zöldForrás: Dreamstime

Skorpió - piros

A Skorpió egy igen szenvedélyes ember, aki mindenbe, amibe csak belefog, szívét-lelkét beleteszi. A piros tökéletesen illik a személyiségének ezen oldalához, de ahhoz a tulajdonságához is jól illik, hogy képes elkötelezni magát a választása mellet. Megérzései pedig általában bejönnek. 

Skorpió - pirosForrás: Dreamstime

Nyilas - csokoládébarna

A baráti társaságokban a Nyilas egy igazi filozófus, mindenki ismeri átgondolt, bölcs szavait. A Nyilasok gyakran igazán nagy energiával pörögnek, a csokoládébarnának pedig van egy olyan intenzitása, amely egyrészt kiegészíti a Nyilas ezen oldalát, másrészt pedig segít neki megnyugodni. 

Nyilas - csokoládébarnaForrás: Dreamstime

Bak - szürke

Az óvatos, türelmes és szorgalmas Bak mindig azt mondja, a türelem rózsát terem. Egy Baknak mindig van terve holnapra, de akár öt évvel későbbre is. Ez a semleges szín tökéletes, időtlen választás lehet számára. Nehéz mindig jól dönteni, de egy igazi Bak képes a lehetőségek közül a számára tökéletest kiválasztani.

Bak - szürkeForrás: Dreamstime

Vízöntő - narancs

Barátságos, mégis veszettül független típus, szereti kipróbálni a különböző stílusokat, szeret belekóstolni a szokatlanba. Veleszületett tulajdonsága, hogy egy Vízöntő meglátja a dolgoknak azokat az előnyeit is, amelyek másokat csak elbizonytalanítanak. Pont, mint a narancs - ez a citrusárnyalat olyan kivételes, mint egy Vízöntő.

Vízöntő - narancsForrás: Dreamstime

Halak - kék

Nagyon élénk a fantáziája, érzékeny és együtt érző típus, a Halak egy igazi vízjegy. Mint a Rák, a Halak is természetéből fakadóan vonzódik a kék árnyalataihoz, amik nyugtató hatással vannak rá. A Halak viszont a sötétebb és kicsit meghittebb árnyalatokat kedveli, amelyek segítenek gondolatait szabadjára engedni. 

Halak - kékForrás: Dreamstime