Egy igazi macskafanatikus mindent meg szeretne adni szeretett szőrgombócának a legfinomabb falatoktól kezdve a legkényelmesebb macskaágyig. Nos, az alábbi cicus szemét nem szúrták ki holmi átlagos macskaággyal, ő bizony egy komplett cicaszobában tengeti mindennapjait. 

A Laurel & Wolf lakberendezési cég bizonyára nagy rajongója ezeknek a szőrös kis négylábúaknak, ők rendezték be ugyanis ezt a hihetetlenül stílusos luxusszobát doromboló lakójának, Lord Descartes-nak. 

A szoba terveit Ashley Bussell készítette, aki mindenképpen macskákhoz méltó anyagokat szeretett volna használni, úgymint luxusminőségű bársony és arany. A fal divatos pálmás tapétát kapott, az enteriőr kialakításához pedig olyan kiegészítőket használt még, mint a lelógó arany szputnyikcsillár vagy a falat díszítő egérfejek. 

Mivel mint tudjuk, a macskák tappancsa igen érzékeny, Lord Descartes bársonykanapéjáról felkelve pihe-puha marokkói stílusú szőnyegen sétálgathat. És hogy kényelme tökéletes legyen, kapott néhány díszpárnát és persze egy szobanövényt is. 

Arról nincs információnk, hogy a cicus mennyire értékeli luxusszobáját, az azonban biztos, hogy sok ember megirigyelheti tőle a kedves kis lakot. 

/1611/Csak_2016111695039