Megszületett Agócs Judit babája

Forrás: Facebook/Agócs Judit hivatalos oldala -
Gyarmati Gábor Születés gyermek Agócs Judit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány napja, 42 évesen hozta világra gyermekét Agócs Judit színésznő. A baba édesapja Szulák Andrea exe, Gyarmati Gábor. Ám a pár még akkor szakított, amikor Judit várandós volt első babájával. 

A gólyahírt Gyarmati Gábor az Instagram-oldalán adta hírül.

A színésznő egyébként hónapokig nem árulta el, hogy várandós, majd a Story magazinnak nyilatkozott.

Agócs Judit Forrás: Facebook/Agócs Judit hivatalos oldala

"Igen, várandós vagyok, őszre várom a pici érkezését. Egyedülálló anyukaként várom a gyermekemet, mégis boldog vagyok, hiszen az anyaság maga a csoda. Bármi is történt a kapcsolatomban, a kicsi érkezése olyan ajándék, amire aligha számíthattam 42 évesen. Az édesapával való kapcsolatomról nincs mit mondanom" - jelentette ki akkor.

Pink második gyermekét várjahttp://www.life.hu/csalad/20161112-masodik-gyermeket-varja-pink-enekesno.htmlAz énekenső az Instagramon tudatta rajongóival az örömhírt: megmutatta hatalmas pocakját.CsaládOrigoGyászol Peter Srámek, elhunyt a nagymamájahttp://www.life.hu/csalad/20161112-gyaszol-peter-sramek-a-tv2-sztarja-elhunyt-a-nagymamaja.html Peter Srámek a közösségi oldalán tette közzé a szomorú hírt: meghalt a nagymamája.Család--Hollywoodi szülők és fura gyereknevelési szokásaikhttp://www.life.hu/csalad/20161111-hollywoodi-szulok-meglepo-gyereknevelesi-szokasai.htmlA gyereknevelés az egyik olyan téma, amiről mindenkinek megvan a véleménye, és amivel kapcsolatban mindenki okosabbnak és tapasztaltabbnak gondolja magát a másiknál. Az alábbi hollywoodi anyukáknak és apukáknak azonban mondhat bárki bármit, csak a számukra legszimpatikusabb elvek mentén hajlandóak nevelni gyerekeiket. CsaládNorthfotoHillary Clinton után szabadon - A legbefolyásosabb nők a politikábanhttp://www.life.hu/csalad/20161110-a-legbefolyasosabb-nok-a-politikaban.htmlTalán nem túlzás azt állítani, hogy az egész világot sokkolta az amerikai elnökválasztás eredménye. Trump megválasztásával Hillarynek nem jött össze, hogy ő legyen az Egyesült Államok első női elnöke. A pozíció betöltésére 2020-ra azonban már meg is van az újabb jelölt – a következő listán ő is szerepel. Íme, öt igazán befolyásos női politikusnő. Család--Kiss Tibinek meglepő kérdést tett fel a kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20161111-kiss-tibinek-meglepo-kerdest-tett-fel-a-kisfia-armin.htmlNégy évvel ezelőtt lett családapa Kiss Tibi, ami nagyban megváltoztatta a zenész életét. Azóta arra fókuszál, hogy minél több időt tudjon otthon tölteni. A zenész szerint az első perctől érezte az apasággal járó felelősséget, és igyekszik úgy nevelni a gyermekeit, hogy ne legyenek köztük tabutémák. CsaládFotó: Adrián Zoltán - OrigoVajna Timi: "Andy rögtön szeretné a babát"http://www.life.hu/csalad/20161111-andy-vajna-es-vajna-timi-jovore-kisbabat-szeretnenek.htmlLehet, hogy ez lesz Vajna Timi utolsó szépségversenye? Az idei évre van már csak licence, még gondolkodik rajta, jövőre folytatja-e. De nem ez az egyetlen dolog, amiben komoly döntést kell hoznia.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.