Janet Jackson eltitkolta 30 évvel ezelőtt született gyermekét. Az exférj állítja, levelet kapott lányától, akinek létezéséről eddig ő sem tudott.

Janet mostani terhességéről úgy tudtuk, hogy az első, ám lehet, hogy ez a hír sem igaz. James Debarge, az énekesnő első férje határozottan állítja, hogy házasságuk során Janet teherbe esett, ám ezt eltitkolta, hiszen a híres Jackson lány akkoriban még 20 éves sem volt. A menedzsmentje úgy gondolta, hogy a fiatal sztár karrierjének nem tenne jót a babahír, ezért inkább tartsák titokban.

Janet Jackson 30 éve titkolja elsőszülött gyerekétForrás: AFP/Alberto Pizzoli

Az 1985-ös válás előtt nem sokkal fogant a baba, így Janet az exférje tudta nélkül hozta világra a kicsit. A férfi végül úgy értesült lánya létezéséről, hogy kapott tőle egy e-mailt, amiben a fiatal hölgy állította, ő a gyereke.

Kiderült, hogy a kislányt Janet egyik távoli rokonsága nevelte, legalábbis ezt állítja Conrad Murray, az az orvos, aki Michael Jackson halála miatt került börtönbe. A RadarOnline szerint az exférj maga számolt be az eseményekről Murray-nek egy börtönlátogatás alkalmával.