Már évek óta próbálja valóra váltani a hátrányos helyzetű gyerekek álmait a Jézuska Járat. Azon igyekeznek, hogy az összes vágyott ajándék ott lehessen a karácsonyfa alatt, és a gyerekek csillogó szemekkel várhassák az ünnepeket.

Minden gyermeknek jár a karácsonyi csoda: ezt vallják a Jézuska Járat kitalálói, akik évek óta azon fáradoznak, hogy teljesítsék a hátrányos helyzetű kicsik kívánságait. Fontos, hogy minden kisgyerek megkapja azt az ajándékot, amire vágyik, hogy mosolyogjon, miután izgatottan kibontotta a fa alá helyezett csomagot.

Szerezz örömet: csatlakozz a Jézuska JárathozForrás: Thinkstock

A jótékonysági szerveződés egyedisége abban rejlik, hogy itt tényleg a gyermekek kívánságait teljesítik: a kicsik Jézuskának írt listáját a Gyermekjóléti Központ és Családsegítő Szolgálat munkatársai összegyűjtik, melyek bekerülnek egy rendszerbe. A rendszerhez csatlakoznak az adott település angyalkái, akik ezeket a kívánságokat teljesítik. Idén is rengeteg gyerek írta le vágyait, van aki babát, van aki Legót, de van olyan is, aki csupán szép karácsonyt szeretne. Sok híresség csatlakozott már a mozgalomhoz, hogy segítsék a Jézuska Járat terjedését. Ebben az évben Tóth Vera, Pintácsi Viktória és Majorosi Marianna a mozgalom Angyalai.