Merész húzás! Ilyen erős sminkben még sosem láttuk Charlene hercegnőt!

fashion week rúzs Charlene monacói hercegnő smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Charlene monacói hercegnő nem épp a harsány sminkjeiről híres, most azonban egy tőle elég szokatlan stílusra voksolt. 

A piros rúzs örök divat, pláne most, amikor a piros ezer árnyalata ott van minden egyes szezon sminkpalettáján. Sőt, a piros rúzsban az a jó, hogy mindenkinek jól áll, már ha megtalálja a hozzá passzoló árnyalatot. Az alabástrombőrű Charlene monacói hercegnő a narancspirosra voksolt, ami alapvetően nem rossz választás,

a gond csak az, hogy nagyon, de nagyon szokatlan Albert herceg feleségén ez az erős smink.

Charlene monacói hercegnő Forrás: AFP/Valery Hache

Pedig a hercegnő szettje remek volt: a krémszínű ruháját piros cipellővel dobta fel, sőt, a körmeit is narancspirosra festette.

Charlene hercegnő szettje Forrás: AFP/Valery Hache

Talán csak szoknunk kell azt, hogy Charlene is imádja a divatot, és odavan a színekért - azt viszont kíváncsian várjuk, hogy Katalin hercegnő mikor dönt majd egy merészebb makeup mellett. Talán majd idővel vagányabb lesz? Vilmos felesége ugyanis egyelőre a nude rúzsoktól és a fekete szemceruzától nem tud szabadulni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.