Kucsera Gábor szigorú szülő: előfordult már a fenékre csapás

Forrás: Facebook/ Tápai Szabina Official -
szülő Kucsera Gábor nevelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Könnyen barátkozik Kucsera Gábor kisfia, ugyanakkor nagyon eleven gyerek, aki nem képes sokáig egy helyben ülni. Az egykori sportoló szigorú szülőnek tartja magát, amire a folyton mozgó gyereknek szüksége is van.

Jár a kikapcsolódás Kucsera Gábornak és párjának, de ritka alkalom, hogy a fiuk nélkül utaznak el valahová. Na nem azért, mert nincs segítségük, hanem azért, mert nem akarnak a gyermekük nélkül menni. A kisfiú egyébként nagyon barátságos, hamar feloldódik és könnyen alkalmazkodik, így nem nehéz vele új közösségbe járni.

Kucsera Gábor szigorú szülő: előfordult már a fenékre csapás Forrás: Facebook/ Tápai Szabina Official

"Gyorsan barátkozik bárkivel, legyen szó animátorról vagy éppen a játszóházban megismert kispajtásról. Ráadásul elkezdődött a csajozás időszaka nála is. Vajon honnan örökölhette?" - kérdezte nevetve Gábor, aki hozzátette, Bence nagyon önfejű gyerek. "Eszméletlenül eleven, ráadásul eléggé öntörvényű gyerek. (...) Nehezen viseli, hogy az asztalnál üldögéljen és ne mászkáljon.

Szigorúan fogom Bencét, és sajnos előfordult, hogy rá kellett csapnom a fenekére

- bár ez nem jellemző. És néha bizony erősebben fel kell emelnem a hangom, hogy meglepetésszerűen érje, és kizökkenjen abból, amit csinál. Tudja, ha apa feláll, akkor baj van" - monda a hot! Magazinnak Kucsera Gábor, akit a tévéműsorok mentettek meg a súlyos depressziótól.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.