Bizarr módszerekkel szépül Demi Moore

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Kevork Djansezian -
színésznő öregedés módszer Demi Moore
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az 54 éves sztár nem tudja elfogadni, hogy bizony felette is eljárt az idő, ezért különleges módszerekhez fordult fiatalsága megőrzésének érdekében.

Talán minden plasztikai műtét hiábavaló volt? Demi Moore nemrég bevallotta, hogy őt sem mentheti meg semmi az öregedéstől. Így nem is csoda, ha elképesztő ötletekkel áll elő, hogy minél tovább megőrizhesse bőre rugalmasságát - írja a Daily Mail.

Demi Moore vérrel szépül Forrás: AFP/2016 Getty Images/Kevork Djansezian

Demi mindig is vonzódott a misztikus dolgokhoz. Járt már vámpírterápián, piócákkal méregtelenítette magát,

újabban pedig sámánok által megáldott kecskék vérével szépül.

A hírek szerint a kezelés igencsak drága, ám nem hisszük, hogy a színésznőt zavarnák az anyagiak. A sztárt a minap Los Angelesben kapták lencsevégre kertésznadrágban, tornacipőben és kardigánban... alig lehetett ráismerni.

A Drakula-terápia az egyik leghatásosabb bőrfiatalító kezelés

A Drakula-terápia talán a legújabb és a leghatékonyabb olyan beavatkozás, amely ezeknek az igényeknek százszázalékosan megfelel, tekintve, hogy egyetlen metszésvonal nélkül, egyetlen milligramm idegen anyag bejuttatása nélkül, látványosan forgatja vissza az idő kerekét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.