Újabb csöppséggel lesz gazdagabb a híres színész családja, remélhetőleg ettől ő is visszatalál a családi élet újtára.

Jennifer Garner és Ben Affleck nem olyan régen még válni készültek, mert a színésznő nem bírta tovább elviselni férje ivászatát és szerencsejáték-függőségét. Bizonyos információk szerint még a ház dadájával is kétes kapcsolatba keveredett a sztárapuka, ami miatt kedvesénél betelt a pohár. 10 év házasság után 2015 júniusában bejelentették a válást.

Ben Affleck egy októberi gálánForrás: Michael Kovac / Getty Images North America / AFP

Ez eredményezte számukra a fordulópontot. Affleck a bejelentést követően is az addigi életmódja szerint élt tovább, de később mintha változni kezdett volna. Ezt Jennifer is észrevette, majd kijelentette, hogy bár szüneteltetik kapcsolatukat, valójában nem szeretne elválni szerelmétől a történtek után sem. Ezután újra elkezdtek közeledni egymás felé, és úgy tűnik, mostanra sikerült békére lelniük a kapcsolatukban.

Ezt követően robbant ki a legújabb hír, mely szerint a sztáranyuka ismét terhes. – tudta meg a Radar Online.

Jennifer Garner és Ben AffleckForrás: AFP

A kérdésre, hogy az újabb baba érkezését hogyan lehet majd Ben szabados életvitelével összeegyeztetni, Garner ezt válaszolta:

„Hiszem, hogy Ben végre tényleg megváltozott. Minden, amit eddig akartam tőle, hogy hagyjon fel a bulizással és az ivással, most az új kisbaba érkezésével egy életre megszűnik" – lelkendezett a 3 gyermekes édesanya.