Anglina Jolie drasztikusan lefogyott a válás miatt

Forrás: AFP -
Brad Pitt fogyás válás Dr. Life Angelina Jolie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Angelina Jolie-n eddig sem volt súlyfelesleg, sőt, az utóbbi években állandóan arról szóltak a hírek, hogy csontsovány a világsztár. Amióta azonban elindult a válási procedúra, állítólag a szokottnál is soványabb az Oscar-díjas sztár. 

Angelina Jolie súlya drasztikusan csökkent, mióta zajlik a válás közte és Brad Pitt között. A Life & Style tudósított arról, hogy a színésznő nem viseli jól a procedúrát, és már a barátok is aggódnak amiatt, hogy csontvékony lett az egykor vonzó, nőies alakú sztár.

Forrás: AFP

De nem csak a színésznő viseli rosszul a válást: Brad is kifejezetten rossz bőrben van, magányos, és nagyon hiányoznak neki a gyerekek. Pár napja azonban végre láthatta őket a színész, ám azt még nem tudni, milyen felügyeletben egyeznek meg a sztárügyvédek.

Angelina és Brad válására egy hónapja derült fény: itt elolvashatod a válókeresetüket. A színésznő kezdeményezte a válást, a legfrissebb pletykák szerint azért, mert jó ideje szeretője van a világsztárnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.