A 39 éves Jászai Mari-díjas magyar színésznő nagyon kedveli a fia kedvesét, Bogit. Mint mondja, hamar megszerette a fiatal lányt, mivel nagyon jól bánik Marcival. 

A színésznő legidősebb gyermeke idén lett 20 éves. Marci már három éve lakik együtt a kedvesével, méghozzá Dóráékkal egy telken. A fiatalok nagyon jól kijönnek egymással, melynek a büszke édesanya nagyon örül. Elmondása szerint hamar megszerette gyermeke választottját, ám nem akar tipikus anyós lenni.- írja a Best magazin.

 "Bár egy telken lakunk, ez nem okoz problémát, mert a nagyobbik ház emeletén a szüleim élnek, mi alul Zalánnal, Zorkával és a férjem kisfiával, Marci és Bogi pedig a telken lévő kisebb házikóban egy kutyával és két macskával. Mindenünk megvan, ami az önálló élethez szükséges: magukra főznek és mosnak" - mondta a színésznő, aki nem leskelődik a fiatalok után. "Nekem elég, hogy esténként átpillantok hozzájuk, és látom, ég a villany, vagy pár naponta felhív vagy átjön, és elmondja, mi van velük." 

Szinetár Dóra mindössze 18 éves volt, amikor hozzáment a nála 20 évvel idősebb balett-táncoshoz, Lőcsei Jenőhöz, és 20 éves volt, amikor megszületett első gyermeke, Marci.