Hiheteten, hogy 30 kiló fogyás után mire nem képes az ember. Cynthia Joanne Naydani mindig is gátlásos tinilány volt a súlyfeleslege miatt, a súlyvesztés után azonban minden akadály elhárult előtte. 

A most 32 éves Cynthia Joanne Naydani 16 évesen még 95 kilót nyomott, és már gyermekkorában is túlsúlyosnak számított. Mindig is boldogtalan volt, és érezte, hogy változtatnia kell életén. Ám évekkel később megismerte a jógát, Thaiföldre költözött, most pedig már 32 kilóval kevesebb. Jógát és búvárkodást oktat a mesés országban. 

"Borzalmasan éreztem magam tiniként, ezzel a súlyfelesleggel minden nehéz volt számomra. Csúfoltak, és állandóan bizonytalan voltam" - mesélte a lány a Daily Mail Austráliának, aki ma már Koh Tao szigetén éli áloméletét.

Hihetetlen, hogy 30 kiló fogyás után mire nem képes az emberForrás: facebook.com/oceansoundcyn

Akkoriban az étel segített abban, hogy jobban érezzem magam. A súlyom miatt nem nagyon tudtam aktívan mozgogni, boldogtalan voltam. De ugyanakkor féltem is, mi lesz velem, hiszen fiatal lányként sosem voltam egészséges. Úgy éreztem, soha, senki sem fog tudni rajtam segíteni."

Cynthia akkor érezte, hogy változtatnia kell, amikor már a lovaglásról is le kellett mondania. "Hatéves korom óta lovagoltam, imádtam, ez volt az igazi kikapcsolódás számomra. 16 évesen azonban annyira túlsúlyos voltam, a kondícióm rémes volt, hogy lehetetlen volt tovább lovagolnom.Elvesztettem azt az egy dolgot, amit imádtam.A lovasoktatóm azt javasolta, kezdjek jógázni. Elkezdtem, 18 vagy 19 éves lehettem. Elsőre minden lehetetlennek tűnt, de nem adtam fel."

Jógát és búvárkodást oktat a mesés ThaiföldönForrás: facebook.com/oceansoundcyn

 A lány beleszeretett a jógába, ami megtanította számára azt, hogy nem gyűlölni és büntetni kell a testét,hanem elfogadni, szeretni, és pozitívan gondolni rá. Az étkezésén is változtatott, így nem csoda, ha leolvadtak róla a pluszkilók. Ma sem von meg magától semmit a jógaoktató lány, de az ételeinek nagy részét sovány húsok, halak, zöldségek, gyümölcsök és barnarizs teszi ki. Szinte minden nap edz: súlyzózik, jógázik, épp, amihez kedve van. A végredmény magáért beszél!