Smink nélküli képen Cameron Diaz, Drew Barrymore, Nicole Richie és Gwyneth Paltrow

Forrás: Instagram/DrewBarrymore -
fashion week Nicole Richie Gwyneth Paltrow Drew Barrymore Cameron Diaz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Drew Barrymore különleges fotót mutatott a napokban a képmegosztó oldalán: együtt kirándult Cameron Diazzal, Nicole Richie-vel és Gwyneth Paltrow-val. Mindannyian smink nélkül szerepelnek a képen. 

Drew Barrymore a barátságról értekezett képmegosztó oldalán: egy hosszú posztban írt arról, hogy bizony nagyon fontosak a szoros emberi kapcsolatok. A színésznő szerencsés lány: bővelkedik közeli barátokban, akikkel bizony – család ide vagy oda – tudnak programokat szervezni.

Drew Barrymore és barátnői Forrás: Instagram/DrewBarrymore

Így tettek a napokban is: heten, lányok kiruccantak egy kis kirándulásra, hegymászásra. A képen senki nem visel sminket, nagyestélyi helyett mindannyian laza, sportos ruhában szerepelnek, és naná, hogy mindannyian hírességek:

Drew kirándulópartnere volt többek között Cameron Diaz, akivel ezer éve jóban van a színésznő, de velük volt még Nicole Richie, Cameron sógornője és Gwyneth Paltrow is.

Jó kis buli lehetett, az egyszer biztos!

Tücsi fotójától felforrósodik a hangulat http://www.life.hu/trend/20161120-tucsi-formas-melleitol-kiadtak-a-rajongok-dogos-foto-a-fiatal-lanyrol.htmlAryee Cla­u­dia képeitől te is eldobod az agyad! A fiatal műsorvezető bizony tudja, mivel lehet elvarázsolni a rajongóit. TrendOrigoSzabó Zsófi külseje teljesen megújulthttp://www.life.hu/trend/20161118-szabo-zsofi-uj-frizurat-villantott-megujult-a-kulseje.htmlA színésznő hamarosan új műsorban debütál Gáspár Laci oldalán, a kihívás mellé pedig új külső is dukál. Szabó Zsófi Instagram-oldalán mutatta meg a változást, amitől a rajongói elaléltak. TrendOrigoTippek a tökéletes alapozó kiválasztásáhozhttp://www.life.hu/trend/20161116-tanacsok-az-alapozo-kivalasztasahoz.htmlMiért fontos az alapozó? Mert egységesíti a bőr színét, ami a tökéletes megjelenés elengedhetetlen kelléke. De mégis hogyan kell kiválasztani a megfelelőt? Fogadd meg Larion Oscar tanácsait! TrendThinkstockBizarr módszerekkel szépül Demi Moorehttp://www.life.hu/trend/20161118-demi-moore-kulonleges-modszerekkel-akar-szepulni-tippek.htmlAz 54 éves sztár nem tudja elfogadni, hogy bizony felette is eljárt az idő, ezért különleges módszerekhez fordult fiatalsága megőrzésének érdekében. Trend--Megszólalt Diana egykori fodrásza: ezért lett rövid a hercegnő hajahttp://www.life.hu/trend/20161117-megszolalt-diana-walesi-hercegno-egykori-fodrasza-ezert-lett-rovid-a-hercegno-haja.htmlSam McKnight fodrász sokat tudna mesélni egykor legkedvesebb vendége, Diana hercegnő életéről, no és persze a hajáról. Ez utóbbit meg is teszi legfrissebb könyvében. Trend--Így készül a tökéletes téli smink – Videó!http://www.life.hu/trend/20161116-igy-keszul-a-tokeletes-teli-smink-varady-polett-szerint.htmlVárady Polett ezúttal a téli sminktrendeknek megfelelően készített egy make-upot, amit te is bátran kipróbálhatsz! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.