Tücsi fotójától felforrósodik a hangulat

Tücsi fotó műsorvezető dögös
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aryee Cla­u­dia képeitől te is eldobod az agyad! A fiatal műsorvezető bizony tudja, mivel lehet elvarázsolni a rajongóit. 

Tücsi bulizni volt a hétvégén, ahová egy igen dögös szettet választott. Persze erről fotó is készült, melyet örömmel fogadtak a követői. A műsorvezető formás keblei és lábai mellett mi sem mehetünk el szó nélkül! Nem csodálnánk, ha több férfi udvarlója is akadt volna az éjszaka folyamán, főleg ebben a szerelésben. Micsoda bombázó!

#saturdaynightfever #alwaysblack #ocelot #tucsok life

Aryee Claudia Dedei (@tucsiii) által közzétett fénykép,

Rémes megoldások a vörös szőnyegen - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20161117-heti-stilusmustra-szerepel-benne-natalie-portman-tori-spelling-emma-stone-emma-watson.htmlRossz megoldások, laza outfitek és egy új kedvenc – mutatjuk a hét legjobban és legrosszabbul öltözött sztárjait a vörös szőnyegről! Trend--Egy szál bugyiban filmezte magát Cinthya Dictatorhttp://www.life.hu/trend/20161118-egy-szal-bugyiban-fotozta-magat-cinthya-dictator-instagram.htmlCinthya egyre többet mutat magából. Sosem volt szégyenlős, ám mióta végleg szakított Varga Viktorral, egyre többet posztol Instagramra is. Trend--Blake Lively fantasztikusan néz ki szülés utánhttp://www.life.hu/trend/20161118-blake-lively-a-szineszno-nagyon-jol-fest-a-szules-utan-tokeletes-alakja-van.htmlA színésznő másfél hónappal második gyereke születése után lépett először a vörös szőnyegre. A sztár egyszerűen gyönyörű! Trend--Barbie baba lett a legszexibb plus size modellbőlhttp://www.life.hu/trend/20161116-barbie-baba-lett-a-legszexibb-plus-size-modellbol-ashley-grahambol.htmlAshley Graham a világ egyik legnépszerűbb plus size modellje, aki nőies, kerekded formái miatt lett világszerte ismert. Most pedig történelmet írt azzal, hogy Barbie baba készül belőle - így végre vége a piszkafa babák egyeduralmának! TrendOrigoA ronda karácsonyi pulcsik ideje lejárt! Helyette itt vannak az öltönyökhttp://www.life.hu/trend/20161116-a-ronda-karacsonyi-oltonyok.htmlÉvek óta tartó trend a ronda karácsonyi pulcsik feltűnése az ünnep közeledtével. Most azonban úgy tűnik, hogy újabb divat van a láthatáron, ami ráadásul a férfiaknak kedvez: íme, a legcsúnyább karácsonyi öltönyök! Trend--Steven Spielberg legkisebb lánya nagyon dögös: Fotók!http://www.life.hu/trend/20161119-steven-spielberg-haromszoros-oscar-dijas-amerikai-filmrendezo-producer-legkisebb-lanya-nagyon.htmlA háromszoros Oscar-díjas amerikai filmrendező, producer legkisebb lányára érdemes odafigyelni.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.