Nicole Scherzinger kivillantotta legszexibb idomait

Forrás: NORTHFOTO/KGC Photo Agency LLP/Kgc-182 -
szexi gálaest bevállalós Nicole Scherzinger
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokat sejtető estélyiben jelent meg a híres énekesnő egy gálán a közel múltban.

November 20-án, a londoni Corinthia Hotelben került megrendzésre a The Global Gift Gala, melynek tiszteletére Nicole Scherzinger is megjelent. Nem is akárhogy, hiszen a neves alkalomra olyan ruhát öltött magára, amiben csak az nem tudta megbámulni, aki nem akarta - tudta meg a DailyMail.

Mindenét megmutatta Nicole Scherzinger Forrás: NORTHFOTO/KGC Photo Agency LLP/Kgc-182

Az énekesnő a gála keretein belül megragadta az alkalmat arra is, hogy az X-Faktoros zsűri társa, Louis Walsh egy korábbi beszólására reagáljon. Azzal poénkodott az ítész, hogy Nicole megcsináltatta a melleit, amit a 38 éves előadó szóvívője már hivatalosan is cáfolt.

Nicole Scherzinger kivillantotta combjait és a dekoltázsát is. Forrás: NORTHFOTO/Justin Goff/KGC Photo Agency LLP/Kgc-03

„Mondtam is Louisnak, hogy olyan vagyok, mint egy finom bor, ahogy telnek az évek, egyre csak jobb leszek. Amikor eljön az idő, talán a botoxszal is kísérletezni fogok. Úgy akarok kinézni, mint JLo. Úgy értem, hány éves is?(47) És most jobban fest, mint valaha" - így reagált Nicole.

Sztárok, akik évekig keményen drogoztak http://www.life.hu/sztarok/20161121-vilagsztarok-akik-sokszor-nyultak-a-droghoz-lady-gaga-es-lindsay-lohan.htmlCsillogás és pénz? Ezek a sztárok úgy gondolták, hogy ezekkel az eszközökkel bármit megengedhetnek maguknak, még a nyilvános drogozástól sem riadtak vissza. Kokain, heroin, LSD, marihuána – nézzük, ki mivel "nyugtatta" magát. TV + SztárokAFPKirály Viktort elhanyagolták a csajok http://www.life.hu/sztarok/20161122-kiraly-viktorral-nem-foglalkoztak-a-nok.htmlArról mesélt Király Viktor, hogy sokáig nem törődtek vele a nők... TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoBódi Sylvi hableányként merült szabadon a víz aláhttp://www.life.hu/sztarok/20161122-bodi-sylvi-hableanykent-uszik-a-viz-alatt.htmlBódi Sylvi lassan kopoltyúkat is növeszthetne, hiszen több időt tölt a tengerben, mint a szárazföldön. Legutóbbi fotózásán már igazi hableánnyá változott, úgy merült szabadon a víz alá. TV + SztárokOrigoHien volt az amerikai sztár Vajna Timi szépségversenyénhttp://www.life.hu/sztarok/20161122-hien-volt-az-amerikai-sztar-vajna-timi-szepsegversenyere-miss-universe.htmlHien a Life.hu riporterének elmondta, hatalmas megtiszteltetés számára, hogy meghívták a Miss Universe-re. Vajna Timit pedig különösen kedveli, hiszen követi a macskáját az Instagramon. TV + SztárokOrigoMelegnek nevezték Cristiano Ronaldót http://www.life.hu/sztarok/20161122-cristiano-ronaldo-melegnek-csufoltak-igy-vagott-vissza-a-focista.htmlAz Atlético középpályása, Koké és a Real portugál csillaga csúnya szópárbajba keveredett. A végén Ronaldo került ki győztesként. TV + Sztárok--MC Hawer jó pár éve józanul él http://www.life.hu/sztarok/20161122-mc-hawer-nem-iszik-alkoholt-az-egykori-enekes-ma-mar-nem-fogyaszt-semmit.htmlAz 50 éves énekes elégedett az életével, hiszen 24 évnyi alkoholizálás után sem mutattak ki nála szervi elváltozást. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.