Nicole Scherzinger elképesztő dekoltázzsal köszöntötte a herceget

Forrás: NORTHFOTO -
Károly herceg dekoltázs Nicole Scherzinger
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnőnek abban a megtiszteltetésben volt része, hogy találkozhatott Károly herceggel. Nicole Scherzinger izgatottan és brutális dekoltázzsal várta a pillanatot, hogy bemutatkozhasson a királyi fenségnek.

Nicole Scherzinger nemrég részt vett egy eseményen, amin a királyi család több tagja is megjelent, hiszen Londonban tartották a rendezvényt. Az énekesnő fantasztikusan nézett ki, csodálatos alakja a gyönyörű, lenge ruhájában igen előnyösen mutatott, de talán túl sokat is: hatalmas volt a dekoltázsa.

Forrás: NORTHFOTO

Az énekesnőn kívül egyébként rengeteg híresség is tiszteletét tette a Pride of Britian nevű eseményen, ahol végül Nicole Scherzinger álma valóra is vált. Találkozott Károly herceggel, akit valószínűleg elbűvölt az énekesnő, főleg azokkal a testrészeivel, amiket nem fedett ruha. A sztár szerencséje, hogy II. Erzsébet nem volt ott, mert biztosan rosszalló pillantásokat vetett volna Nicole ruhájára, ami abszolút áthág minden öltözködési szabályt, amit a palotában követnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.