Kiderült, mennyit híztak a villalakók

Mérleg hízás Való Világ 8
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lassan 3 hónapja tart a Való Világ powered by Big Brother realityműsor, melyben a villalakók nap mint nap hódolnak az élvezeteknek. Finom falatok, italok és kevés mozgás – ez jellemzi a napi tevékenységüket, ami legtöbbjüknél a felszaladt kilók szábában is kiütközik.

Eljött az igazság órája a villában, ugyanis a luxusbörtön lakóinak szembesülnie kellett azzal, ki hány kilót hízott, vagy éppen fogyott az elmúlt néhány hét alatt. Volt, aki örült a mérlegelésnek, de

akadt olyan is, aki sokkot kapott az eredménytől.

VV Vivi például zokogórohamban tört ki, amikor kiderült, ő hízott a legtöbbet. Zsolti, akiről pedig mindenki azt hitte, a legtöbb súlyt szedte fel, mindössze másfél kilóval nyomott többet, mint beköltözésekor. Mici pedig, aki saját bevallása szerint az indulósúlyát is csak körülbelül adta meg – állítja, 2 éve nem állt mérlegre – tulajdonképpen kellemesen csalódott.

Forrás: RTL II

Általánosságban elmondhatjuk, hogy a villalakók nem elégedettek a mérés eredményével. A mértéktelen falatozás és a mozgáshiány bizony megteszi a hatását...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.