Vannak férfiak, akiknek minden vágyuk egy trónörökös, aki tovább öregbítheti majd a család büszke nevét, de vannak, akik imádják babusgatni és védelmezi, legdrágább kincsüket, kislányukat. A következőkben olyan híres apukákat válogattunk össze, akik az utóbbi csoportba tartoznak – jöjjenek a híres lányos apukák. 

Barack Obama 

A leköszönő amerikai elnök 1989 júniusában találkozott későbbi feleségével, Michelle Robinsonnal, akit 1991-ben el is jegyzett majd 1992. október 3-án feleségül vett. A párnak két lánya született: Malia 1998-ban és Natasha (Sasha) 2001-ben. 

Az Obama családForrás: Wikipédia/The White House

Matt Damon 

A jóképű színész számos dögös sztárral randizott, mielőtt egy teljesen hétköznapi nő mellett horgonyozott le. Miamiban találkozott az argentin származású, bárpultosként dolgozó Luciana Bozan Barrosóval, akivel 2005. december 9-én össze is házasodtak a New York City Hallban. Feleségének volt már egy kislánya előző házasságából, Alexia, akinek Damon így mostohaapja lett. Alexia néhány éven belül három testvért is kapott: a pár első közös gyermeke, Isabella, 2006-ban látta meg a napvilágot, második gyermekük, Gia Zavala 2008-ban, Stella Zavala pedig 2010-ben. 

Matt Damon feleségével, Luciana Bozan Barrosóval, és három lányukkal, egy családi vacsora utánForrás: AFP, Northfoto

Alec Baldwin 

Alec Baldwin 1990-ben találkozott Kim Basingerrel a Fogd a nőt és fuss! című film forgatásán, mikor is egy csapásra egymásba szerettek. A pár 1993-ban házasodott össze, és 1995-ben született meg lányuk, Ireland. Baldwin és Basinger 2000-ben váltak külön, 2002-ben pedig hivatalosan is felbontották házasságukat. A színész 2012-ben újranősült, második feleségétől Hilaria Thomastól született második lánya, Carmen, 2013-ban. 

Alec Baldwin lányaival, Carmennel és IrelanddelForrás: AFP

Bruce Willis 

Bruce Willisnek összesen öt gyereke van, ráadásul mind az öten lányok. Demi Moore-tól született Rumer 1988-ban, Scout LaRue 1991-ben és Tallulah Belle 1994-ben. A színészpáros útjai 2000-ben váltak külön, a példaértékű jó viszony azonban a mai napig megvan köztük. Willis ott volt exfelesége újabb esküvőjén Ashton Kutcherrel, és Moore is részt vett a színész 2009-es házasságkötésén. Bruce Willis a Karib-térségben található magánszigetén vette feleségül Emma Heming fotómodellt, akitől azóta született két újabb lánya is: Mabel Ray 2012-ben és Evelyn Penn 2014-ben. 

Bruce Willis lányai, Rumer és Tallulah oldalánForrás: AFP

Adam Sandler 

Adam Sandler is lányos apuka, feleségétől Jacqueline Samantha Titone-tól 2006-ban született első gyereke, Sadie Madison, 2008-ban pedig jött a következő, Sunny Madeline. 

Adam Sandler feleségével, Jackie-vel, karjukban a lányaikkalForrás: AFP/Gabriel Bouys