Óriási sikereket könyvelhet el a magyar szépség a Miss Supranational világversenyen. Kocsis Korinna egy hete utazott Lengyelországba a világ egyik legrangosabb szépségversenyére. A szépségipar két vezető platformjának szavazása szerint a mintegy száz induló között a gyönyörű Korinna a 6., illetve a 15. helyen szerepel. 

Kocsis Korinna a 2013-as szépségkirálynő-választáson a közönségdíj mellett elnyerte a Miss Intercontinental címet is, ám erről lemondott Tímár Brigitta javára. Azóta sok minden történt a fiatal lánnyal. A szépségversenyek résztvevői általában évekig készülnek a világversenyekre, és bizony az utolsó pillanatokban sincs idejük pihenni - ezt most Korinna is érzi, aki elárulta: csupán három órákat tud éjszaka aludni. 

Kocsis Korinna bekerült a világ legszebb lányai közéForrás: Kékszalag

"Minden nap eseménydús, ugyanakkor nagyon fárasztó is, hiszen kora reggel kelünk és késő éjszakáig dolgozunk - hol próbálunk a december 2-i élő show-ra, máskor alversenyeken mutatkozunk be a zsűri előtt. A mai nap is hasonlóan nézett ki: délelőtt még csoportokba osztva forgattuk az imidzs filmjeinket, délután már ismét próbára megyünk. A szervezők azért arra is figyelnek, hogy a sok munka mellett egy kis kikapcsolódásra is jusson időnk: egyik nap például Varsót jártuk be egy városnézés erejéig, este pedig Szlovákiába indultunk, ott folytatódott a felkészülés. Ezek a programok rendkívül jó hangulatban telnek, minden lány nagyon kedves és közvetlen, de ahogy közeledik az élő show, biztosan egyre feszültebb lesz a hangulat is. Nem szeretném az esélyeimet latolgatni, szerintem a brazil és mexikói lányon látszik leginkább, hogy mennyire erősek, de a végén úgyis a zsűri véleménye számít majd" - mesélte Korinna.