Balogh Nóra Varga Izabella Barátok közt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok közt gyönyörű Balogh Nórája, Varga Izabella azon híressége közé tartozik, akik ugyan szívesen megmutatják - egy határig - a testüket, gyönyörűek, de soha nem válnak közönségessé. 

Ezt az állításunkat igazolja a színésznő alábbi fotója is, amely felcsigázza a férfifantáziát, a nők pedig azon nyomban irigykedni kezdenek, mégsem válik olcsóvá, "villantóssá".

A 43 éves színésznő persze tesz is azért, hogy a huszonévesek is megirigyeljék, például rendszeresen jógázik, de az étkezésére is odafigyel. "Pilátesszel kezdtem, aztán következett mellé a gerinctorna és a jóga, ami a lelkemnek is jót tett. Ma már személyi edzővel edzek. A változás 85 százaléka az étkezésen múlik. Háromszor eszem naponta, utoljára este ötkor, és hónapok óta csak gyógyteákat iszom"mesélte egykor.

Rászálltak a neten a testépítőnőre - Egészségtelen vagy szexi?http://www.life.hu/ez-zsir/20161113-raszalltak-a-neten-a-testepitonore-hogy-alacsony-a-testzsirszazaleka.htmlA szépség relatív, ám az alábbi cikkben szereplő testépítőnőt nem csak azért pécézték ki maguknak a kommentelők, mert minden nőiességét elveszítette, hanem mert - állítják - az ilyen alacsony testzsírszázalák, mint az övé, életveszélyes is. Ez Zsír!--Rászálltak a neten a testépítőnőre - Egészségtelen vagy szexi?http://www.life.hu/ez-zsir/20161113-raszalltak-a-neten-a-testepitonore-hogy-alacsony-a-testzsirszazaleka.htmlA szépség relatív, ám az alábbi cikkben szereplő testépítőnőt nem csak azért pécézték ki maguknak a kommentelők, mert minden nőiességét elveszítette, hanem mert - állítják - az ilyen alacsony testzsírszázalák, mint az övé, életveszélyes is. Ez Zsír!--Gyerekkori duci fotóját posztolta Radics Gigi: ez a célja velehttp://www.life.hu/ez-zsir/20161105-gyerekkori-duci-fotojat-posztolta-radics-gigi-enekesno.htmlElőtte-utána képet posztolt az Instagramra Radics Gigi. Így biztatja a túlsúlyosokat arra: bárkiből lehet bombanő. Ez Zsír!--Ultradögös lábakat villantott Dér Henihttp://www.life.hu/ez-zsir/20161023-der-heni-dresszben-pozolt-labait-megmutatta.htmlDér Heni időről időre elkápráztat minket kisportolt testével, mint most is, ahol ezúttal izmos lábait hangsúlyozta. Ez Zsír!--Hátizsákjában mindig ott van a műszíve motorja - Így edz a 26 éves testépítőhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160807-hatizsakjaban-mindig-ott-van-a-muszive-motorja-igy-edz-andrew-jones.htmlMegdöbbentő, szívszorító és egyben példadértékű, amit a hartfordi fiatalember, Andrew Jones tesz. Egy veleszületett szívbetegség miatt műszívvel él, amelynek motorját mindig magával kell hordania, de az edzéseit nem adta fel. Hátizsákja, amelyben a szívmotor pedig minden alkalommal ott lóg rajta a súlyemelésnél. Ez Zsír!OrigoÚgy eszik a gyereked, ahogy te - Ne add át az egészségtelen szokásokat!http://www.life.hu/ez-zsir/20160723-ugy-eszik-a-gyerek-es-azokat-ahogy-a-szuleitol-latja.html„Az vagy, amit megeszel" – tartja a mondás. Nos, egy friss kutatás szerint szülő-gyerek viszonylatában egyéb összefüggésekre is felfigyelhetünk e téren: „a gyereked az, amit megeszel". Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.