Varga Izabella Barátok közt tökéletes alak jóga RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok közt színésznője a jógának köszönheti csodás alakját.

Egyedülálló street workout show-val, finomságokkal és népszerű hírességekkel nyitotta meg kapuit a tréningruháiról híres sportbolt. Varga Iza a megnyitón arról vallott, hogy minek köszönheti bomba alakját.

Forrás: redlemon

„A hot jóga igazi embert próbáló feladat, hiszen 40 fokos teremben, 90 percen át edzel, azonban nem csupán testileg, de lelkileg is feltölt. Emellett óráról órára lehet fejlődni. Ennél a mozgásformánál különösen fontos a megfelelő anyagból és varrással készült ruházat" – vélekedett a Barátok közt színésznője, aki sorozatbeli kollégáival, Nyári Diával és Józan Lászlóval érkezett a megnyitóra.

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, hogy ők hogyan tartják magukat formában? Vasárnap délután 16.00-kor minden kiderül – nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön Sarka Katával!

Tóth Gabi megmutatta, milyen szuper teste letthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160325-toth-gabi-enekesno-megmutatta-milyen-szuper-teste-lett.htmlA sok edzésnek köszönhetően az énekesnő egyre elégedettebb önmagával. Gabi egy szelfivel demonstrálta, milyen bombázó lett. Ez Zsír!--5 méregtelenítő tipp húsvét utánrahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160323-meregtelenito-tippek-husvet-utanra.htmlHiába tudjuk, hogy a túlevés bizony nem egészséges, különösen ünnepek alkalmával mégis hajlamosak vagyunk beleesni ebbe a hibába. Az ilyen napok után érdemes méregtelenítő kúrákat tartani. Ez Zsír!--Keresztes Ildikónak fogynia kell - Schobert Norbi vállalta: átalakítjahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160325-keresztes-ildikonak-partnere-a-nagy-duettben-schobert-norbert.html A fitneszguru fogyókúrára fogta A nagy Duett-beli partnerét, Keresztes Ildikót. Az énekesnő ezt egyáltalán nem bánja. Ez Zsír!--A brutálisan elhízott nő végre fogyókúrába kezdetthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160324-a-brutalisan-elhizott-no-vegre-fogyokuraba-kezdett.htmlLupe Samano Californiában él és egy családi tragédia miatt hízott meg olyannyira, hogy már az ágyából sem tudott felkelni. Ez Zsír!--A fogyás a takarításnál kezdődikhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160319-a-fogyas-a-takaritasnal-kezdodik.htmlMeglepő új kutatási eredmény látott napvilágot: akár kétszer is többet eszünk, ha rendetlenség van körülöttünk a konyhában, mivel ilyenkor stressz hatása alatt állunk. Ez Zsír!ThinkstockNagyon lefogyott Király Lindahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160322-kiraly-linda-enekesno-nagyon-lefogyott.htmlAz elmúlt időszak alatt rengeteget karcsúsodott az énekesnő, aki nemrég Facebook-oldaláról köszönt be rajongóinak öccse esküvőjéről. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.