3 éves kora óta küzd súlyával Li Hang, de képtelen uralkodni evési rohamain. A 11 éves gyerek 146 kilót nyom egy genetikai rendellenesség miatt. A szülei végső elkeseredésükben különleges, ám fájdalmas eljárásnak vetették alá.

Nem tudja kontrollálni evési rohamait a 11 éves Li Hang, aki 3 éves kora óta küzd a túlsúlyával. Már akkor is sokkal nagyobb volt, mint a kortársai, ez azóta csak fokozódott. Li Hang 11 éves és 146 kilót nyom, de képtelen lefogyni. Egy genetikai rendellenességben szenved, az úgynevezett Prader-Willi szindrómában: az ilyen betegeknél az agy jóllakottsági központja nem jelez, ezért nem tudják abbahagyni az evést.

Forrás: Youtube

A fiú szülei és az orvosai is megtettek mindent azért, hogy kontroll alatt tartsák a gyermek betegségét, de nem sikerült. Már jelentkeztek nála a túlsúlyból fakadó betegségek, de a testmozgásra sem tudták rávenni a fiút. Li Hang édesapja és édesanyja teljesen kétségbeestek, ezért úgy döntöttek, kipróbálnak egy különleges eljárást, hátha azzal sikerrel járnak. A fiút egy olyan klinikára vitték, ahol a kezelések nem hétköznapiak. Köpölyözéssel, akupunktúrával és tűzterápiával próbálják lefogyazstani a gyermeket. Bár nem kis fájdalommal járnak ezek a kezelések, de úgy tűnik legalább hatásosak - írja a Daily Mail. Mióta Li Hang alkalmazza ezeket a terápiákat, már 15 kilótól megszabdult. 

Forrás: Youtube