Vasárnap meggyújtottuk az első gyertyát az adventi koszorún, kevesebb mint egy hónap, és végre itt a karácsony. Épp ideje volt szétnéznünk kicsit a lakberendezési áruházak polcain és összeválogatni az idei kedvenc ünnepi dekorációinkat. Inspirálódj összeállításainkból!

Nem lehet elégszer elmondani, hogy mi itt, a Life.hu szerkesztőségében mennyire imádjuk az ünnepi készülődést, és hogy minden évben alig várjuk, hogy kicsit kutakodhassunk az idei trendek között. Mivel ha akarnánk se tudnánk az összes kedvencünket bemutatni (egy cikk biztos nem lenne hozzá elég), kiválasztottuk a jelenlegi három kedvenc karácsonyi színünket, és azokon belül próbáltuk az öt legcukibb, legszebb ünnepi kiegészítőt megtalálni. Íme, az eredmény. 

Forrás: KIKA
Ezeket imádtuk tavaly
Ünnepi díszítésre fel! Az igazi profik valószínűleg már szeptember vége felé feltérképezték az ünnepi kínálatot, de biztosan akadnak olyanok is, akik az utolsó pillanatra hagyják az idei dekorációk beszerzését. Természetesen 2015-ben is utánajártunk a karácsonyi dekorációs trendeknek. Ha kíváncsi vagy, mi volt tavaly a divat, múlt évi dekor-körkép cikkünkben elolvashatod.

Piros 

Nincs karácsony piros nélkül – ezt talán nem is kell magyarázni. Kötelező színe az ünnepnek, ennek köszönhetően pedig temérdek szebbnél szebb dekoráció közül lehet idén is válogatni. 

1. 2 darabos karácsonyfadíszszett H&M 2.990 forint 2. Zenélő kekszes doboz Tchibo 5.995 forint 3. Karácsonyi zokni Skandi Trend 2.990 forint 4. Gyertyatartó Kika 4.599 forint 5. Lámpaernyő Ikea 995 forint

Pezsgőszín 

A pezsgő a luxus, az elegancia színe, tökéletesen illik a karácsony ünnepélyességéhez, az év végi pezsgőmámorhoz, kitűnő választás lehet a klasszikus karácsonyi árnyalatok mellé, mint az arany, az ezüst, a zöld vagy a fehér. 

1. Masni dekoráció Old Dekor 900 forint 2. Függők Ikea 3490 forint 3. Bársony díszpárnahuzat H&M 1990 forint 4. Jávorszarvas Kika 4199 forint 5. LED-es dekorfenyő Tchibo 6995 forint

Fehér 

Ha fentebb azt írtuk, hogy nincs karácsony piros nélkül, akkor azt is mondhatjuk, hogy december sincs fehér nélkül. Ha esetleg idén sem lenne fehér karácsonyunk, ragyogó hófehér díszekkel könnyedén varázsolhatsz meghitt havazást a lakásba.

1. White ice LED házikó Kika 7990 forint 2. Gyertya rénszarvas Skandi Trend 2290 forint 3. Fa függők Ikea 2490 forint 4. LED-es díszcsillag Tchibo 10.995 forint 5. Flitteres díszpárnahuzat H&M 2990 forint